Priopćenja za medije

Ljubljana, 24.10.2006

Design Excellence Award za Gorenje Pininfarina ‘hladnjak-zamrzivač

Više od 350 izložaka dizajnera iz 17 zemalja prikazano je na 20. bijenalu industrijskog dizajna (BIO 20) u Sloveniji, domovini Gorenja. Hladnjak-zamrzivač Gorenje Pininfarina, jedan od Gorenjevih vrhunskih aparata, nagrađen je od strane ICSID-a (International Council of Societies of Industrial Design) nagradom Design Excellence Award.
Valjevo, 16.10.2006

Gorenje je otvorilo novu tvornicu rashladno-zamrzivačkih aparata u Valjevu

Jedan od najvećih europskih proizvođača kućanskih aparata Gorenje je danas svečano otvorilo novu tvornicu rashladno-zamrzivačkih aparata u Valjevu.
Velenje, 13.10.2006

U Gorenju među najboljima na području vođenja sigurnosti i zdravlja na radu

U očekivanju europskog tjedna sigurnosti i zdravlja na radu, koji će se odvijati u zadnjem tjednu u listopadu, Gorenje d.d. je primilo certifikat OHSAS 18001 za učinkovit i odgovarajući sustav vođenja sigurnosti i zdravlja na radu. Certifikat je predsjedniku uprave Gorenja, Franji Bobincu, dodijelio Borut Brezovar, glavni republički inspektor za rad Inspektorata RS za rad.
Zagreb, 5.10.2006

Konferencija za novinare / prezentacija – zabavna elektronika

Program zabavne elektronike oduvijek je prisutan u prodajnom asortimanu Gorenja. Nekad su televizori Gorenja bili dobro poznati po svim zemljama bivše Jugoslavije, čak su njihovu kvalitetu izuzetno cijenili i u ostalim dijelima Europe.
London, 4.10.2006

Gorenje uspješno na sajmu 100% Design u Londonu

U nedjelju, 24. rujna 2006. navečer, zatvoren je dvanaesti vodeći europski sajam na području suvremenog oblikovanja namještaja i proizvoda za dom 100% Design, gdje je izlagalo preko 450 britanskih i stranih izlagača. Gorenje je ove godine sudjelovalo prvi puta.