Priopćenja za medije

London, 24.11.2006

Linija Gorenje Pininfarina primila priznanje Manufacturer's Award 2006

Linija Gorenje Pininfarina je prema izboru žirija engleskog izdanja revije The Designer primila priznanje Manufacturer's Award 2006.
Ljubljana, 10.11.2006

Nagrada "Zlatni vez" Gorenju Unutrašnjoj opremi za kuhinju Delta multicolor

Programi unutrašnje opreme, koji se proizvode u Gorenju, punim zamahom slijede dizajnerske vizije grupe Gorenje. Oni na ovogodišnjem sajmu namještaja u Ljubljani predstavljaju studiju vrhunski dizajnirane kuhinje budućnosti u izabranom ambijentu nove linije Delta multicolor koja se je uvrstila u izbor Deset najbolje dizajniranih proizvoda Ljubljanskog sajma namještaja. Cjeloviti koncept bio je nagrađen i "Zlatnim vezom", prestižnom nagradom stručne komisije.
Zagreb, 10.11.2006

GORENJE DIZAJN – Uloga dizajna i robnog znaka kod projektiranja novih proizvoda

Dobar proizvod jest onaj koji je funkcionalan i istodobno ugodan oku u ambijentu u kojem se nalazi, rekao je direktor dizajna Gorenja d.d. Janez Smerdelj. Uz 50-godišnju tradiciju kvalitete, svoj prepoznatljiv stil Slovenija duguje geografskom položaju, jer kada je u pitanju dizajn, Slovenija bira ono najbolje od neposrednih susjeda. Tri kulture - germanska, romanska i slavenska – i nastaje sklop najbolji osobina.