Priopćenja za medije

7.9.2010

Upoznajte novu SmarSofa by Gorenje

S novim favoritom “više toga u jednom” ljudi u Gorenjevom dizajnerskom timu uspješno ostvaruju svoj davni san. Stvaraju obitelj inovativnih dizajna koji odvode SmarTable, kojega je dizajnirao Janez Smerdelj, korak dalje i time uspješno sklapaju prestižno tijelo inovativnog dizajna.
7.9.2010

Jubilarna linija Gorenje Simplicity Moonlight

Za svoj 60. jubilej Gorenje predstavlja ekskluzivnu liniju aparata Gorenje Simplicity Moonlight, novu inačicu kod korisnika izuzetno omiljele obitelji aparata Gorenje Simplicity, do sada na izbor u crnoj i bijeloj boji. Linija Gorenje Simplicity Moonlight impresionira svojim srebrnim izgledom i uvijek aktualnom kombinacijom stakla i metalnih materijala.
7.9.2010

Hlađenje i zamrzavanje u energetskom razredu A+++

Najnoviji rashladno-zamrzivački aparati Gorenje, ubuduće uvršteni u razred A+++, koje Gorenje predstavlja na sajmu IFA u Berlinu, pored dosezanja najvišeg energetskog razreda, nudit će i dodatne funkcije štednje i tehnička poboljšanja.
5.9.2010

Gorenje predstavlja novu kolekciju Gorenje Pininfarina Steel

Gorenje predstavlja novu kolekciju Gorenje Pininfarina Steel u kojoj je zarobljena ljepota i snaga prestižnog metala. Nova kolekcija je nasljednica triju na tržištima izuzetno uspješnih kolekcija koje su plod suradnje Gorenja i glasovitog dizajnerskog studija Pininfarina. Lansiranje se predviđa u 2011. godini
3.9.2010

Na sajmu IFA premijerno predstavljena najnovija aplikacija iz Gorenja - GreenConnected

GreenConnected, najnovija aplikacija iz Gorenja i njena premijera na sajmu IFA 2010 originalno je unapređenje postojećeg sustava iGorenje za daljinski rad i upravljanje spojivih aparata. GreenConnected aplikacija omogućava korisnicima nadzor stanja pojedinačnih aparata s udaljenih mjesta i koordinaciju njihova rada. Ističe se inovativnim konceptom uštede energije nazvanon PowerManagement koji tempira cikluse rada aparata kako bi optimalizirao potrošnju energije.
1.9.2010

Gorenje i ove godine na sajmu IFA u Berlinu

Šezdeset godina kreativnosti i iskustva Slijedeći zapaženo pojavljivanje u 2008. i 2009, Gorenje će ponovno izazvati tekući svjetski dizajn na ovom inovativnom sajmu u Berlinu, od 3. do 8. rujna, hala 1.1. Njegovih 500 kvadratnih metara izložbenog prostora prikazat će brojne novosti i inovacije koje će ponovno potvrditi njegovu viziju stvaraoca okrenutog dizajnu tehnološki naprednih kućanskih aparata prihvatljivih kako korisnicima tako i okolišu.