Priopćenja za medije

20.5.2011

Gorenje Retro kolekcija dobitnica nagrade Get Connected 2011

Britanski stručnjaci iz područja industrije električnih aparata Gorenjevu su kolekciju retro hladnjaka uvrstili među najbolje od najboljih (»best of the best«) u kategoriji hladnjaka te su joj dodijelili nagradu Get Connected Product of the Year Award 2011. Nagradu za proizvod godine dodjeljuje priznata britanska revija Get Connected Magazine.
15.5.2011

Gorenje petu godinu zaredom osvaja nagradu Trusted Brand Hrvatska

Petu godinu za redom hrvatski čitatelji revije Reader's Digest izabrali su Gorenje kao robnu marku kojoj u kategoriji kućanskih aparata najviše vjeruju.
11.5.2011

Dodir svjetla. Kolekcija Gorenje designed by Karim Rashid

Nakon suradnje sa slavnim talijanskim dizajnerskim studijem Pininfarina i britkim francuskim dizajnerom Ora-Ïtoom, Gorenje se sada kladi na talent i odvažnost plodnog dizajnera i neospornog kralja boja, čovjeka koji je ružičastu boju učinio muškom: Dizajnerska zvijezda Karim Rashid, s boravištem u New Yorku, stvara potpuno novu kolekciju Gorenje designed by Karim Rashid.
2.5.2011

Dizajn koji traje. Kolekcija Gorenje Pininfarina Steel

Gorenje je lansiralo novu ekskluzivnu kolekciju iz serije Gorenje Pininfarina, Gorenje Pininfarina Steel koja predstavlja savršenu simbiozu tehnološkog savršenstva i nadahnutog dizajna. Kada je uklonjeno sve što je suvišno, ono što je ostalo je vrhunska elegancija, bez gumba ili ručki.