Priopćenja za medije

13.6.2011

Gorenje omogućilo da Rene Bitorajac zapleše Zumbu

Rene Bitorajac je obogatio svoje plesno iskustvo iz „Plesa sa zvijezdama“ ali i veze s natjecateljima iz „Supertalenta“ novim koracima iz Brazila. Svoje nove vještine prikazao je u video spotu napravljenom za ljetni glazbeni hit pod nazivom „DUDU-DAU“ u kojemu je pored Renea glavna zvijezda Josip Krnić, jedanaestogodišnji plesač koji već ima iskustva natjecanja u Supertalentu sa skupinom „D'N'F“ iz Splita.
11.6.2011

Gorenje na festivalu Cest is d Best

Pogledajte galeriju fotografija s festivala Cest is d Best, na kojem je Gorenje sudjelovalo na veselje malih i velikih. Zahvaljujemo svima koji su se tijekom prošlog tjedna družili s nama u Gorenje kreativnoj kuhinji.
8.6.2011

Gorenje vas poziva u kreativnu kuhinju festivala "Cest is d'Best"!

Gorenje na 15. međunarodnom uličnom festivalu "Cest is d'Best" sudjeluje sa svojom kuhinjom u kojoj će u jutarnjim satima biti posluživani prirodni i svježi voćni sokovi, tijekom dana mališani će peći kekse i zabavljati se, a u večernjim satima pravi kuhari će za posjetitelje pripremati i posluživati slasne zalogaje. Ne propustite Gorenje kuhinju na Zrinjevcu od 08. do 12. lipnja! Jer najbolji tulumi uvijek počinju i završavaju u kuhinji!