Priopćenja za medije

7.7.2011

Gorenje i Rene Bitorajac podržavaju mlade plesače Zumbe

Rene Bitorajac je obogatio svoje plesno iskustvo iz „Plesa sa zvijezdama“ ali i veze s natjecateljima iz „Supertalenta“ novim koracima iz Brazila. Svoje je nove vještine prikazao u video spotu, najvećem glazbenom ljetnom hitu 2011 - „DUDU-DAU“ u kojemu je pored Renea glavna zvijezda Josip Krnić, jedanaestogodišnji plesač koji već ima iskustva natjecanja u Supertalentu sa skupinom „D'N'F“ iz Splita.
4.7.2011

Gorenje Retro hladnjak u Grill Boss kulinarskom showu

Grill Boss - Novi kulinarski show s vrhunskim kuharom i nezaboravnim doživljajem na svačijem tanjuru. Fantazija gastronomije 'Grill Boss' uz Marina Rendića od 09. srpnja subotom na Novoj TV i nedjeljom na Doma TV-u. Pogledajte kako se Gorenje Retro hladnjak odlično uklopio u cijelu priču.
1.7.2011

Elegantna miješalica sa staklenom posudom

Elegantna miješalica sa staklenom posudom. Snagom ljepote osvojit će vas Gorenje model B600 B
1.7.2011

Zarobite vitamine s Gorenjem

Različiti sokovnici i cjediljke naši su saveznici dok je priprema vitaminskih napitaka važan posao svakoga dana. Od sada si taj posao možete pojednostavniti i učiniti ugodnijim – Gorenje predstavlja praktičan i vrlo učinkovit sokovnik JC805E, snage 800 W, koji se odlikuje posebnim dizajnom i elegantnim izgledom.