Za najljepše jutro! Priprema je vrlo jednostavna a kruh ukusan i zdrav jer znam od čega je napravljen. Sve što nam je potrebno je „ono bolje” brašno i Gorenje aparat za pečenje kruha. Navečer stavim sastojke u aparat i namjestim vrijeme a ujutro me probudi miris svježe pečenog domaćeg kruha. Bijeli ili punozrnati, štruca, kruščić, žemička, pizza … nikada ga se ne zasitim!

Tako lijep početak dana!

Zašto će aparat za pečenje kruha biti moj?

Za jutaranju razmaženost

Neka vas ujutro umjesto budilice probudi miris svježe pečenog kruha. I to bez nepotrebnog ustajanja. To vam omogućava funkcija odgode početka pečenja kruha do 13 sati. Sve sastojke usipajte u aparat za pečenje, izaberite odgovarajući program i namjestite početak pečenja tako da kruh bude pečen točno onda kada to želite.

Izbor kore pomoću funkcije "CrustChoice"

Svjetla, srednja ili tamna boja korice? Po svojoj mjeri i ukusu, jednostavnim pritiskom na gumb izaberite razinu zapečenosti. Za posve individualnu razmaženost.

Za početnike ili profesionalce

Ako još niste vješti u pečenju kruha, ili jednostavno imate povjerenja u suvremenu tehnologiju, aparat za pečenje kruha olakšat će vam postupak s čak dvanaest tvornički namještenih programa. Svaki od programa ima točno određen redoslijed funkcija i njihova trajanja. Ako želite, možete cijeli posao uzeti u svoje ruke i prilagoditi pečenje svojim željama i potrebama.

Štruca ili kalup?

Naš model za pečenje kruha BM900AL odlikuju dva različita oblika posude. Tako se možete odlučiti za štrucu ili hljeb. Obje posude presvučene su posebnim materijalom koji sprječava primanje.

S najboljim redoslijedom sastojaka do najboljih rezultata.

Kod pečenja kruha vrlo je važan redoslijed sastojaka jer to neposredno utječe na kakvoću tijesta i posljedično na kakvoću pečenog kruha. Razlog tome nalazi se u instant kvascu koji se upotrebljava kod ovakvog pečenja. Kvasac se naime trenutno aktivira pri dodiru s vodom i zato do početka programa pečenja sastojci ne smiju doći skupa. Redoslijed nije važan samo onda ako izaberete već pripremljenu mješavinu koju stavite u posude za pećenje i samo ulijete vodu.
1. Voda ili druge tekućine
2. Suhi sastojci (brašno, šećer...)
3. Kvasac ili prašak za pečenje