Tako lijepi i tako praktični

Jednostavno pohranjivanje

Zaboravite na noževe po svim ladicama i na njihovo traženje. Kuhinjski robot je, unatoč tome što spada u grupu manjih robota, opremljen sa zaista posebnom ladicom za pohranjivanje svih noževa koje ima. Time ćete se pobrinuti za red u kuhinji i uvijek ćete znati gdje su vam noževi pohranjeni.

Četverostruki nož

Naš model kuhinjskog robota opremljen je s posebnim nožem od nehrđajućeg čelika s četiri oštrice od kojih se svaka nalazi na svojoj visini. To nam omogućava učinkovitije i brže sjeckanje i rezanje. U ljetnjim mjesecima bit ćete još i dodatno zahvalni na njegovoj pomoći kada će vam on svojom sposobnošću drobljenja leda hladiti vaše omiljene napitke.

Neposredno serviranje

Za još jednostavnije rukovanje i lakše serviranje tu je i posebna staklena posuda. U robotu pripremljena jela ćete tako jednostavno servirati na stol, bez premještanja u druge posude. Staklena je posuda primjerena za uporabu u mikrovalnoj pećnici a dodatni plastični poklopac omogućava njeno pohranjivanje neposredno u hladnjak. Nakon uporabe, posudu jednostavno operite u perilici posuđa i spremite potpuno čistu i bez tragova.

Super tihi rad

Dvostruko izolirano kućište kuhinjskog robota je jedinstveno svojstvo koje omogućava izvanredno tihi rad aparata. Za tihu pripremu doručka, dok drugi još spavaju.

Jednostavan pristup

Posebna pomična ruka omogućava lakši pristup posudi i njenom sadržaju s jedne strane i jednostavnije čišćenje i održavanje s druge strane.