zatvori
...
GDR66122Z Ugradbeni hladnjak

GDR66122Z

Ugradbeni hladnjak
Bruto obujam: 199 l Vrsta aparata: Ugradbeni integrirani Energetski razred: A+ Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54 × 122,5 × 54,5 cm
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

Airflow+ neprekidno kruženje hladnog zraka

Plus za ravnomjernu idealnu temperaturu! Gorenjev vlastiti sustav kruženja zraka Airflow+ održava željenu ravnomjernu temperaturu u cijelom rashladnom dijelu. Istovremeno se u posebne odjeljke dovodi hladan zrak koji održava temperaturu u njima između 0 i 3 °C. Sustav hladnog tuša povezan je s domišljato raspoređenim prorezima smještenim iznad ladice Zero+ koji usmjeravaju zrak neposredno na hranu pohranjenu u toj temperaturnoj zoni. Istovremeno djelovanje oba sustava brže je i učinkovitije od uobičajenog sustava hlađenja.
više
manje informacija

Nosač boca

Plus za praktično pohranjivanje vina i drugih napitaka! Nosač se može sigurno postaviti na bilo koju policu u hladnjaku ili upotrijebiti negdje drugdje – kao podoban nosač napitaka u boci koje uživate na sobnoj temperaturi. Kada se nalazi u hladnjaku, nosač ističe sklad pojedinosti i opći izgled aparata. Slično kao i odabrani dotjerani dijelovi aparata Gorenje+, ovaj je nosač također izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.
više
manje informacija

Duboka polica u vratima

Plus za najveće staklene boce i 2,5-litrene plastične boce! Držač boca svojim oblikom omogućava čvrsti zahvat koji će spriječiti pomicanje boca a uvijek će ih držati na mjestu i na dohvat ruke.

115° mekog otvaranja

Plus za prikladno otvaranje i automatsko zatvaranje vrata! Vrata ugradbenih hladnjaka/zamrzivača Gorenje+ imaju poseban plosnati pant koji omogućava otvaranje do kuta od 115 ° unatoč činjenici što je aparat ugrađen u kuhinjski element. To poboljšava preglednost i pristupanje sadržaju. Osim toga, pant može podnijeti znatan pritisak, osigurava meko otvaranje vrata a također automatski zatvara vrata kada je kut otvaranja manji od 45 °. Automatsko meko zatvaranje doprinosi praktičnosti i sprečava neželjeni ulazak toplog zraka u aparate, čime se povećava njihova energetska učinkovitost.
više
manje informacija

Snack+

Plus za serviranje vaših omiljenih zakuski! Ova kutija s posebnim mehanizmom za zatvaranje idealna je za pohranjivanje hrane kao što je sir, salama, narezane kriške kruha, paštete, sendviči, maslac i ostale zakuske. Hrana se u ovom spremniku neće osušiti; osim toga, kutija se može izvaditi iz hladnjaka i upotrijebiti za serviranje hrane koja je u njoj pohranjena. Kutija je umetnuta ispod staklene police na klizaču koji, po potrebi, omogućava njeno pomicanje udesno ili ulijevo kako bi se mogao bolje iskoristiti preostali prostor ispod nje.
više
manje informacija

Total+

Hladnjaci/zamrzivači Gorenje+ imaju poboljšanja koja ih guraju prema savršenstvu. Njihov izgled u skladu je s ostalim ekskluzivnim aparatima Gorenje+ koji oplemenjuju kuhinju onim završnim dodirom sofisticiranosti. Njihova unutrašnjost ugađa svojim sjajnim pojedinostima. Rubovi presvučeni nehrđajućim čelikom visoke kakvoće odražavaju obilno osvjetljenje koje omogućava jasan pogled. Posebne ladice, police i odjeljci dizajnirani su i opremljeni funkcionalnim rješenjima koja omogućavaju optimalno pohranjivanje bilo koje vrste hrane. Svježi će proizvodi trajati dulje; manje će namirnice biti na dohvat ruke; velike će namirnice bit pohranjene na sigurniji način. Kod takve klase aparata ne treba ni spominjati naprednu tehnologiju strujanja zraka, preciznu kontrolu temperaturnih zona i vlage kao i sprečavanje kondenzacije, inja i leda. Sve je pametno promišljeno. Domišljato plus!
više
manje informacija

Polirana zaštita

Plus za dašak prestiža i dodatnu zaštitu vitalnih dijelova aparata! Svi hladnjaci/zamrzivači Gorenje+ imaju police, kutije u vratima i ladice zaštićene visokokvalitetnim porubom od nehrđajućeg čelika. Unutrašnjost jednostavno izgleda bolje a izloženi dijelovi dodatno su ojačani i zaštićeni.
više
manje informacija

Upravljanje preko LED zaslona

Plus za savršeno upravljanje temperaturnih zona u aparatu! To je omogućeno upravljanjem preko LED zaslona. Vrhunski modeli Gorenje+ imaju dva pokazivača za odvojeno upravljanje temperature u rashladnom i zamrzivačkom dijelu. Također, moći ćete se osloniti na dodatne funkcije kao što su Freeze+ za pojačanje postupka zamrzavanja jednostavnim dodirom tipke i More+ koja vam omogućava istovremeno hlađenje većih količina hrane. Ako se temperatura u aparatu povećava, hladnjak će vas o tome upozoriti pomoću svjetlosnog LED signala i zvučnog bipa.
više
manje informacija

Tehničke karakteristike

Energetski razred: A+

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54 × 122,5 × 54,5 cm

Otvaranje vrata: Lijevo/desno promjenjivo otvaranje vrata

Pant vrata: Škarasti panti vrata

Materijal vrata: Metalna vrata

Dizajn/Boja:: Bijela

Klimatski razredi: SN, ST, N, T

1 kompresor

Ukupni bruto/neto obujam: 199 / 196 l

Obujam rashladnog dijela: bruto/neto: 199 / 196 l

Elektronsko upravljanje na vratima

Tip zaslona: LED zaslon

Zvučni signal za predugo otvorena vrata

Multiflow hlađenje u hladnjaku

SuperCool brzo hlađenje

Eco program

LED unutrašnje osvjetljenje na nekoliko mjesta sa strane

4 staklene police

3 staklene police na izvlačenje

1 polovična staklena polica

Žičani nosač za boce

Polica za boce s fiksnim držačem u vratima

Fleksibilna posuda za jaja (12×)

0º C – ladica ZeroZone na teleskopskim vodilicama (62 l)

Potrošnja energije kWh/24 h: 0,44 kWh

Razina buke (max.): 40 dB

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54 × 122,5 × 54,5 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 58,5 × 128,5 × 65 cm

Dimenzije ugradbenog prostora: 56-57 × 122,5-123 × 56 cm

Neto težina aparata: 50 kg

Bruto težina aparata: 52 kg

Priključna snaga: 90 w

Osigurač: 10 A

Šifra proizvoda: 312741

EAN kod: 3838942689635

Podrška

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.