Ovlaživač zraka H35MO - Gorenje
H35MO Ovlaživač zraka

H35MO

Ovlaživač zraka
Ionizator Hladna maglica za jedinstvenu atmosferu
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

Bolja kvaliteta zraka

Za kvalitetu zraka u prostoriji nije važna samo vlažnost. Funkcija ionizacije proizvodi anione koji vas čine opuštenima i budnima. S uporabom Gorenje ovlaživača zraka osjećat ćete se bolje u svom domu i u uredu.

Ultrazvučna tehnologija

Membrana u ovlaživaču zraka vibrira pomoću ultrazvuka, pomiče vodu i ispušta sitne kapljice vode sa površine. Ventilator zatim uvlači zrak i vlaži ga s kapljicama vode te ga nježno istiskuje prema gore i u vaš prostor.

Hladna maglica

Posebna tehnologija pretvara vodu u maglicu stvarajući jedinstvenu atmosferu u vašem domu. Maglica je hladna i stvara osjećaj prirodne svježine šume u proljeće.

Funkcija ionizacije

Čini da se osjećate dobro
Ovaj Gorenje ovlaživač zraka ima funkciju ionizacije. Odabirom ove funkcije počinje proizvodnja aniona. Anioni ili negativno nabijeni ioni imaju velik utjecaj na vaše raspoloženje; oni vas opuštaju i revitaliziraju. Zašto bi se osjećali loše?

Bolja vlažnost zraka

Gorenje ovlaživači zraka štite vas i vašu obitelj od neugoda koje uzrokuje suhi zrak. Olakšavaju poteškoće kod kašlja i prehlade te pomažu kod prevencija bolesti. Uz pomoć ovlaživača zraka vaš san će biti mirniji, cijelu noć. Sa ispravnom razinom vlage izbjeći ćete i probleme uzrokovane statičkim elektricitetom.
više
manje informacija

Filteri

Sigurnost zajamčena
Ovaj ultrasonični ovlaživač ima demineralizirajući filter koji uklanja nečistoće iz vode tako da je maglica meka i zdrava, bez neugodnog mirisa, a ovlaživač je čist. Nadalje, ovlaživač je opremljen i s ugljenim filterom koji uklanja prašinu i male čestice koje iz zraka ulaze u ovlaživač.
više
manje informacija

Izvrsnost nehrđajućeg čelika

Veliki izbor Gorenje hladnjaka također uključuje modele izrađene od nehrđajućeg čelika, usklađenih sa savremenim trendovima modernog dizajna u kuhinjama. Vrata hladnjaka izrađena su od materijala na kojem ne ostaju tragovi prstiju. Zahvaljujući svom elegantnom izgledu i visoko kvalitenoj izradi od nehrđajućeg čelika, ovaj uređaj će se bez sumnje uklopiti u sve kuhinje i ambijente, te s namještajem bilo koje boje.
više
manje informacija

Tehničke karakteristike

Poboljšava relativnu vlažnost

Poboljšava kvalitetu zraka

Kapacitet spremnika: 3,5 l

Ionizator

Antibakterijski filter za čist zrak

Hladna maglica za jedinstvenu atmosferu

Moderan dizajn

Automatsko isključivanje za dodatnu sigurnost

Materijal kućišta: Kućište od plastike i metala

Razina buke (max.): 35 dB

Dužina priključnog kabela: 1 m

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 22 × 29 × 25 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 25,5 × 32,5 × 25,5 cm

Neto težina proizvoda: 1,7 kg

Bruto težina proizvoda: 1,9 kg

Priključna snaga: 25 w

Šifra proizvoda: 274777

EAN kod: 3838942606540

Podrška

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.