zatvori
...
GCS773X Ugradbena kompaktna parna pećnica
6.999,00 kn

GCS773X

Ugradbena kompaktna parna pećnica
ProCook Energetski razred: A+ Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
6.999,00 kn
PDV je uključen u cijenu.
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

HomeMade oblik

Sva kvalitetna svojstva pečenja u pećnicama na drva
Karakterističan zaobljen oblik Gorenje pećnica jedno je od najkorisnijih svojstava pećnica Gorenje. Nadahnut tradicionalnim pećnicama na drva, ovaj oblik omogućava slobodno gibanje vrućega zraka. Kako se hrana zagrijava ravnomjerno i snažno sa svih strana, uvijek je savršeno pečena: hrskava izvana i sočna iznutra. U kombinaciji s našim posebnim ventilacijskim sustavom MultiFlow 360˚, omogućava nešto uistinu posebno – mogućnost pečenja na 5 razina, kod najboljih modela pećnica.
više
manje informacija

MultiFlow 360°

Sve su strane dobre strane
MultiFlow 360° jamči optimalno kruženje topline unutar pećnice. Zahvaljujući pažljivo smještenim MultiFlow 360° otvorima na stražnjem zidu i jedinstvenom HomeMade obliku, vrući zrak se ravnomjerno raspoređuje po cijeloj pećnici. Ventilator omogućava da vrući zrak dopre do svakog kuta pećnice kako bi hrana bila savršeno pečena sa svih strana. Dinamičko kretanje zraka omogućava i istovremeno pečenje na više nivoa bez miješanja mirisa i okusa.
više
manje informacija

Pečenje na više razina

Istovremena priprema više jela
Kombinacija MultiFlow 360˚ ventilacijskog sustava i oblika HomeMade pomaže ostvariti najteži cilj: pripremanje pet pladnjeva s jelom odjednom. Dobra je novost u tome što se okusi i mirisi ne miješaju, a pametna razdioba zraka omogućava ravnomjerno pečenje hrane na svim razinama. Zbog većeg obujma pećnice, bolja je i preglednost, a vrhunski modeli omogućavaju namještanje posuda za pečenje na pet različitih razina.
više
manje informacija

AutoProgrami

Svi mogu kuhati
Gorenje pećnice nude potpuno automatske programe kuhanja prema nekom od preko 80 ponuđenih recepata; idealno za početnike. Tajna automatskog načina je sasvim jednostavna – svi su parametri kao što su vrijeme, temperature i grijači već prednamješteni. Sve što korisnik treba učiniti je izabrati vrstu jela i težinu te pritisnuti start. Pećnica će odraditi sve ostalo.
više
manje informacija

Pečenje u koracima

Savršena hrana u 2, 3 ili više koraka
Pečenje u koracima se postiže ručnim podešavanjem više koraka procesa pečenja. Kroz sve korake automatiziranog procesa pečenja nije potrebno mijenjati postavke ručno. Ovo je idealno za malo iskusnije korisnike i za jela kao što su kruh ili lazanje, koje zahtijevaju promjenu u temperaturi tijekom postupka pečenja, a kako bi rezultat bio savršen.
više
manje informacija

SilverMatte

Ultra otporan i ultra gladak
Kakvoća i vrsta emajla posebno su važni za pećnicu i njen rad. SilverMatte je vrhunski otporan i čvrst materijal koji podnosi ekstremne topline. Bez mikro pora, oblaže površine pećnice i limove za pečenje čineći ih otpornima na najviše temperature, mikrovalove i paru. Trostruki nanos u unutrašnjosti podržava refleksiju topline i pruža dodatnu izolaciju. SilverMatte emajl omogućava i bolje rezultate čišćenja pećnice kako bi njena unutrašnjost bila čista i sigurna.
više
manje informacija

AquaClean

Jednostavno, povremeno čišćenje
Zahvaljujući potpuno novom SilverMatte emajlu u svim linijama novih Gorenje pećnica, značajno je poboljšana funkcija AquaClean. AquaClean nudi veliku pomoć kod čišćenja unutrašnjosti pećnice. Sve što je potrebno je uliti pola litre vode u lim za pečenje i uključiti AquaClean funkciju nakon svakog pečenja. Za samo 30 minuta vidljivi su rezultati na cijeloj površini pećnice i na limu za pečenje. Mrlje i masnoća su omekšali i mogu se puno lakše obrisati.
više
manje informacija

GentleClose

Super lako i super tiho
S novom konstrukcijom vrata, potreban je samo blagi dodir kako bi se vrata meko zatvorila, bez bilo kakve buke.

Dehidracija

Izvrsna hrana, uvijek pri ruci
Sušeno voće, povrće, začinsko bilje i meso može se jednostavno pripremiti kod kuće. Sušenje odnosno dehidracija moguća je na do 5 razina istovremeno, što štedi vrijeme i energiju.

Jogurt

Jednostavan put do zdravlja
Posebna funkcija Gorenje pećnica omogućava da zdrav jogurt pripremite u vlastitom domu. Prednamještena temperatura i zadano vrijeme osiguravaju optimalne uvjete za pripremu jogurta za oko 3 sata.

PureSteam

Samo para, bez kapljica vode
Gorenje kombinirane parne pećnice ponose se odličnim performansama koje omogućavaju proizvodnju pare bez dodatnih kapljica vode u unutrašnjosti pećnice, zahvaljujući generatoru pare koji iz pare izlučuje vodu, tako da pećnica ostaje potpuno suha i čista. Oblak čiste pare distribuira se po cijeloj pećnici, bez imalo kapljica vode koje bi mogle dospijeti na hranu i učiniti ju gnjecavom. Ovaj način također je odličan za odmrzavanje namirnica jer topla para ravnomjerno okružuje hranu.
više
manje informacija

MultiSteam

Holistički pristup kuhanju na pari
Ventilacijski sustav koji se koristi u standardnim pećnicama, MultiFlow 360˚, koristi se i u parnim pećnicama. Nakon što para uđe u šupljinu pećnice kroz više otvora, poseban ventilator rasporedi ju ravnomjerno, dajući hrani mekan i nježan štih. Jedan je vodeni spremnik dovoljan za cijeli postupak kuhanja tako da nije potrebno nikakvo dodatno otvaranje vratiju pećnice što štedi vrijeme i energiju te poboljšava opće rezultate kuhanja na pari.
više
manje informacija

Uklanjanje kamenca

Kamenac nije problem
Funkcija uklanjanja kamenca djeluje automatski. Kada je potrebno, pećnica podsjeti korisnika da uključi ovu funkciju. Nakon što se uključi posebno rješenje uklanjanja kamenca, potreban je samo 1 sat vremena do okončanja postupka.

Healthy Reheating

Ravnomjerno podgrijano ili odmrznuto
Multifunkcionalna parna pećnica može se koristiti za podgrijavanje ili odmrzavanje jela. Kada se hrana podgrijava, ona se neće dodatno skuhati i isušiti. Odmrzavanje je također ravnomjerno i dovoljno lagano kako se ne bi narušila struktura hrane. Zbog toga je odmrzavanje i podgrijavanje u parnoj pećnici jednostavno zdravije.
više
manje informacija

UltraCoolDoor

Vrata koja smijete dirati - bilo kada
Raznovrsna UltraCool vrata imaju jedno zajedničko svojstvo – mogu se sigurno dirati. Posebno 3-struko ili čak 4-struko ostakljenje vrata izolira pećnicu, tako da je sigurna za djecu. Toplina se zadržava unutar pećnice, a time je optimizirana i potrošnja energije.

SuperSize

Spremni za XXL recepte
Prostrane pećnice omogućavaju kuhanje veće količine hrane – ne samo zbog ravnomjernog kruženja zraka na svim razinama već i zbog 46 cm širokih posuda za pečenje kod standardnih kao i kompaktnih pećnica. Inovativna rješenja omogućavaju veći volumen pećnica, a potpuno je iskorištena i širina pećnice. Ima više mjesta na svakoj posudi za pečenje dok superiorna tehnologija osigurava ravnomjerno kuhanje hrane na svim razinama.
više
manje informacija

PerfectGrill

Dvostruki grijač za ravnomjerno zapečena jela
Najbolji se rezultati pečenja u Gorenje ugradbenim pećnicama ostvaruju kombinacijom većeg i manjeg grijača, pri čemu je manji postavljen unutar većeg. Pametno postavljeni grijači omogućavaju optimalnu distribuciju topline i savršene rezultate pečenja svaki put, pa je hrana hrskava izvana, a sočna iznutra. Varijabilni grijač omogućava da hrana može biti pečena korištenjem bilo malog, bilo velikog ili s oba grijača, a kako bi se olakšalo čišćenje, određeni modeli imaju i preklopni gornji grijač.
više
manje informacija

MeatProbe sonda za meso

Savršeno pečeno, svaki put
Kontrolirajući temperaturu unutar mesa, sonda MeatProbe upravlja cijelim postupkom i čak pravovremeno aktivira alarm.

SlowBake

Vrlo spori način postizanja savršenstva
SlowBake peče jelo pri niskim temperaturama sve do 6 sati. Zahvaljujući dugom vremenu pripremanja, meso i ribe omekšaju ali zadrže svoju sočnost, miris i hranjivost.

Tehničke karakteristike

Gorenje+

Energetski razred: A+

Dizajn/Boja:: Boja češljanog nehrđajućeg čelika

Boja ručke: Boja češljanog nehrđajućeg čelika

Materijal upravljačke ploče: Staklo i nehrđajući čelik

Iskoristivi obujam pećnice: 51 l

KOmpaktna parna pećnica - 51 l SuperSize, najveća upotrebljiva površina pečenja

HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći

PerfectGrill

Elektronsko upravljanje temperature

Oblik gumba: Ergonomski gumbi

ProCook

Načini zagrijavanja:
Donji i gornji grijač
Donji grijač
Gornji grijač
Infra grijač
Ventilator
Infra grijač i ventilator
Donji grijač i ventilator
Donji grijač, kružni grijač i ventilator
Mali infra grijač
Defrost - odmrzavanje
FastPreheat, brzo predgrijavanje pećnice
AutoRoast
Čišćenje s AquaClean funkcijom
Niska snaga pare
Srednja snaga pare
Visoka snaga pare
StayWarm
Warmplate, zagrijavanje tanjura za profesionalno posluživanje
Eco funkcija

StepByStep pečenje u koracima

Dehidracija

SlowBake

Jogurt funkcija

AutoProgrami

GentleClose meko zatvaranje vrata

PureSteam

MultiSteam 360°

MultiFlow 360°

Descaling

Dvostruko osvjetljenje

Istovremeno pečenje na više razina

Posuda za kuhanje na pari

Perforirana posuda za kuhanje na pari

1 plitka emajlirana posuda za pečenje

Rešetka

Sonda za meso

Vodilice posuda za pečenje: Potpuno izvlačive 1-razinske teleskopske vodilice

Posuda za vodu: 1,3 l

Termoelektrični osigurač za automatsko isključivanje

Dinamičko hlađenje pećnice plus - DC+

3-struko ostakljenje vrata pećnice s 2-strukom temperaturnom refleksijom (UltraCoolDoor)

Mehanička blokada otvaranja vrata

SilverMatte

Glatka vrata pećnice

Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,62 kWh (ventilatorsko), 0,82 kWh (konvencionalno)

Snaga infra grijača: 2.200 w

Iskoristivi obujam pećnice: 51 l

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 63,5 × 54,1 × 68 cm

Dimenzije ugradbenog prostora (ŠxVxD): 56 × 45 × 55 cm

Neto težina aparata: 33,9 kg

Bruto težina aparata: 38,2 kg

Potrošnja el. energije u StandBy režimu: 1 W

Priključna snaga: 2.600 w

Šifra proizvoda: 462870

EAN kod: 3838942645259

Podrška

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.