Ova mrežna stranica koristi kolačiće. Daljnjom uporabom ove mrežne stranice suglasni ste s našom politikom kolačića.
zatvori
...

W7543L

Perilica rublja - samostojeća
W7543L
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
Punjenje: 7 kg Broj okretaja centrifuge: 1400 rpm Energetski razred: A+++ 23 programa

SensoCARE načini pranja

Gorenje perilice rublja nude mogućnost izbora najadekvatnijeg načina pranja. Ako koristite uobičajene programe pranja (pamuk, mix/sintetika, ručno pranje/osjetljivo, vuna), možete odabrati između 4 moguća načina. NormalCARE, EcoCARE, TimeCARE i AllergyCARE su optimizirani tako da omogućavaju odlične rezultate pranja i potpuno njegovano rublje. - NormalCARE: prednamješten način pranja za uobičajenu svakodnevnu uporabu uz optimalnu kombinaciju potrošnje el. energije i vremena. - TimeCARE: način koji povećanim intenzitetom djelovanja omogućava učinkovito oprano rublje u najkraćem mogućem vremenu. - EcoCARE: njeguje rublje uz nisku potrošnju vode i el. energije bez obzira na trajanje pranja. - AllergyCARE: način prikladan za sve s osjetljivom kožom koji omogućava pranje većom količinom vode i u potpunosti ispranim rubljem.

OptiDrum – Wellness za vaše rublje

Odlično njegovano rublje. Inovativno oblikovana unutrašnjost bubnja od nehrđajućeg čelika potpuno je prilagođena učinkovitom gibanju rublja tijekom procesa pranja. Veliki volumen nudi udobnost i kod pranja veće količine rublja. Perforacija bubnja je promišljeno oblikovana, tako da veličina, oblik i broj otvora omogućava manju potrošnju vode i električne energije. 3D rebra u obliku vala nježno pomiču rublje prema zadnjem dijelu bubnja i dižu ga prema vrhu. Tome dodatno pripomaže posebni ukošeni oblik unutarnjeg stakla vrata. OptiDrum će se pobrinuti da je rublje sačuvano i njegovano na najbolji mogući način.

SoftSound zvuk

Korisniku prihvatljivi zvučni signali. Pored iznimnog dizajna ugodnog oku, Gorenje perilice rublja prijatne su i uhu. Odlični zvučni signali i visokokvalitetni zvučnici pridonose još ugodnijem iskustvu korisnika. Posebno se pazilo i na zvuk koji se proizvodi prilikom okretanja programatora i funkcijskih tipki, otvaranja posudice za deterdžent i vrata perilice rublja.

SterilTub - čista perilica za istinski čisto rublje

Pranje na nižim temperaturama i s neagresivnim sredstvima za pranje prihvatljivo je za okoliš, ali predstavlja odličnu klimu za razvoj bakterija koje se zadržavaju u kadi perilice rublja. Zbog toga rublje koje je normalno oprano i osušeno u prvom doticaju s vlagom počinje oslobađati neugodne mirise. S programom SterilTub, koji djeluje kod praznog bubnja, pobrinut ćete se za potpunu higijenu unutrašnjosti perilice rublja i time za odličnu njegu rublja.

AquaStop: učinkovita zaštita od izlijevanja

Perilice rublja Gorenje opremljene su s različitim sigurnosnim sustavima koji sprječavaju ikakvo izlijevanje vode.

Potpuni Aqua Stop
Bolji modeli imaju na dnu perilice rublja poseban senzor, koji u slučaju ikakvog neželjenog curenja vode odmah pokrene zatvaranje električnog ventila u dovodnoj cijevi i s tim prekida dovod vode u aparat.

Aqua Stop
Modeli su opremljeni posebnim mehaničkim sustavom koji u slučaju oštećenja unutrašnje dovodne cijevi, prekine dovod vode u aparat.

Zaštita od izlijevanja
Ako ventil za dovod vode ne radi ispravno ili je količina vode u perilici prevelika ili je zbog ikojeg drugog razloga nivo vode u perilici previsok, uključi se crpka koja izbaci vodu iz kade. Izbacivanje vode traje sve dok se ne dosegne optimalni nivo vode za odabrani program.

Izdržljivi grijač DuraHeat

Perilice rublja s DuraHeat grijačem dugotrajnije su, učinkovitije i ekonomičnije. Primjenjenim sigurnosnim rješenjima sprječeno je pregrijavanje grijača dugotrajnije su, učinkovitije i ekonomičnije. Primjenjenim sigurnosnim rješenjima sprječeno je pregrijavanje grijača i omogućen dugotrajan rad perilice rublja. Ovo dodatno potvrđuje kvalitetu perilice rublja i produljuje njen životni vijek.

Potpuno iskorištenje sredstva za pranje – DSS (Detergent Saving System)

Gorenje perilice odlikuje poseban ekološko-štedljivi sustav koji sprječava gubitak sredstva za pranje za vrijeme dovođenja vode. S njegovom pomoći postiže se i do 20 % manja potrošnja deterdženta i tako učinkovitije štiti okoliš.

Kontrola stabilnosti

Sustav kontrole stabilnosti brine se za ravnomjerno raspodijeljeno rublje u bubnju. Ako senzor raspodjele rublja prepozna neravnotežu, zaustavit će vrtnju bubnja i tako iznova omogućiti ravnomjerno raspoređivanje rublja.

Tehničke karakteristike

Energetski razred: A+++

Punjenje: 7 kg

Kolektorski motor

SensoCARE

Inovativni oblik bubnja OptiDrum

Broj okretaja centrifuge: 1400 rpm

Punjenje: 7 kg

Volumen bubnja: 54 l

Tip zaslona: LED zaslon

Namještanje broja okretaja centrifuge

Namještanje temperature

Hladno pranje: gumbom

Vlastita namještanja za sve programe

23 programa

Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Mix, Brzo pranje 17 min

Predpranje

Posebni programi: Mix / Brzo pranje 17 min / Quick program / Eco program 30 stupnjeva

Zvučni signal

SterilTub

Crpka STOP - zaustavljanje izbacivanja vode

Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight

Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS

Izdržljiv grijač DuraHeat

Djelomični AquaSTOP

Zaštita od izlijevanja

Zaključavanje programa - dječja zaštita (CDP)

Kontrola stabilnosti (SCS)

Carbotech

Potrošnja energije kWh/god.: 166 kWh

Godišnja potrošnja vode: 9586 L

Razina buke: 73 dB

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 64 × 92 × 68.5 cm

Neto težina aparata: 74 kg

Priključna snaga: 2300 w

Osigurač: 10 A

Kod proizvoda: 392219

EAN kod: 3838942815867