zatvori
...

Gorenje Ora ïto Black

Jasno i jednostavno

Zašto komplicirati, kada je jednostavno najljepše i bezvremeno.

Moderne kućanske aparate jednostavnih oblika i bez dodatnih ukrasa osmislio je francuski dizajner prepoznatljivog stila. S pećnicom, pločom za kuhanje, kuhinjskom napom, ugradbenim ili samostojećim kombiniranim hladnjakom, dekorativnim vratima za mikrovalne pećnice i perilice posuđa, te ugradbenom mikrovalnom pećnicom dizajn linije Gorenje Ora ïto, svaka kuhinja se pretvara u suvremenu kuhinju s daškom budućnosti.

Privlačno i dostupno

Nikome nije svejedno u kakvom okruženju živi. Zato Gorenje često surađuje sa svjetski priznatim industrijskim dizajnerima i iznenađuje s kolekcijama kućanskih aparata posebnog dizajna. Kolekciju Gorenje Ora ïto karakterizira prepoznatljiv Ora ïto dizajn, te tehnološka rješenja, vrhunska kvaliteta i ekološka osviještenost, koje su osnovne značajke Gorenja samog. Zanimljiv dizajn i prihvatljive cijene omogućavaju dostupnost kvalitetnih i dizajnerskih kućanskih aparata širem krugu ljudi. I ovom kolekcijom Gorenje dokazuje, da se s pravom nalazi u samom vrhu vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata.

Nova klasika kuhinje budućnosti

Gorenje, jedan od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata, združuje najnoviju tehnologiju s izvanrednim i prepoznatljivim dizajnom, te vrhunskom kvalitetom. U želji da postane najinovativniji, dizajnu usmjeren proizvođač aparata za dom na svijetu, Gorenje osvaja svojom izvrsnošću, tehnološkim rješenjima, profinjenom elegancijom svojih proizvoda i ekološkom osviještenošću.

Da bi vrhunski dizajnirani kućanski aparati bili dostupni širem krugu ljudi, Gorenje se povezalo sa mladim francuskim dizajnerom Ora ïtom.

Tako je stvorena nova klasika kuhinje budućnosti – Kolekcija Gorenje Ora ïto.

Ora ïto: uporni kreativac industrijskog dizajna

Iza branda Ora ïto skriva se kreativan mladi francuski dizajner, koji se sa svojim smjelim idejama strelovito uspinje i nalazi se u samom vrhu svijeta dizajna. Na početku svog stvaralačkog života, stvarao je ideje za virtualne proizvode, s potpisom velikih brandova, koje je objavljivao na svojoj internet stranici. Uskoro je počeo primati narudžbe za proizvode koji u stvarnosti nisu postojali. Velike kompanije kao što su Louis Vuitton, Swatch, Nike, Gucci, Apple i Levi's, imale su pravo ovog smjelog dizajnera tužiti, no njegova su ih djela inspirirala i uslijedili su brojni angažmani. Ora ïto opisuje svoj stil kao simplexity; jer u sebi istovremeno združuje jednostavnost i kompleksnost. Njegove zamisli su futuristične i provokativne.

Galerija