zatvori
...

Gorenje Ora ïto White

Kolekcija Gorenje Ora ïto White: inspiracija svjetlosti

Simplexity. Jednostavno i istovremeno kompleksno. Iz jednostavnih oblika koji nas okružuju nastaje futuristička kuhinja za danas, za sutra, za budućnost. U jednostavnim linijama zrcale se obrisi budućnosti. Vizija je postala realnost. Bijela.U jeziku dizajnera: Le blanc! U njoj je sva svjetlost svijeta. U njenoj čistoći i jednostavnosti vidljiv je svaki detalj. Oblik povezan s bjelinom dobija posebno značenje. Svjetlo koje nastaje združivanjem svih boja ne dopušta pogreške. Stoga su aparati posebne kolekcije Gorenje Ora ïto odjeveni u bijelo. Ne postoji ništa suvišno, sve služi svojoj svrsi, ovdje pogled plijeni samo bjelina i dodir promišljene učinkovitosti. U kuhinji punoj bjeline svako može pronaći svoj vlastiti izričaj. Tko misli u bojama, odabire bijelo. I u takvoj okolini doživljava svu šarolikost okusa i mirisa, istine i domišljatosti. U ovakvoj kuhinji moguće je sanjati u bojama. Uz magičnu moć svjetlosti! Jer razmišljamo u bojama, zaklinjemo se na bijelo.

Mislimo u bojama. Vjerujemo u bijelo!

Gorenje, jedan od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata, združuje najnoviju tehnologiju s izvanrednim i prepoznatljivim dizajnom, te vrhunskom kvalitetom. U želji da postane najinovativniji, dizajnu usmjeren proizvođač aparata za dom na svijetu, Gorenje osvaja svojom izvrsnošću, tehnološkim rješenjima, profinjenom elegancijom svojih proizvoda i ekološkom osviještenošću.

Da bi vrhunski dizajnirani kućanski aparati bili dostupni širem krugu ljudi, Gorenje se povezalo sa mladim francuskim dizajnerom Ora ïtom. Rezultat te suradnje su kolekcije Gorenje Ora ïto. Prva u crnoj boji i druga u bijeloj, s čarobnom moći svjetlosti.

Ora ïto: uporni ljubitelj bijele boje

Iza branda Ora ïto skriva se kreativan mladi francuski dizajner, koji se sa svojim smjelim idejama strelovito uspinje i nalazi se u samom vrhu svijeta dizajna. Na početku svog stvaralačkog života, stvarao je ideje za virtualne proizvode, s potpisom velikih brandova, koje je objavljivao na svojoj internet stranici. Uskoro je počeo primati narudžbe za proizvode koji u stvarnosti nisu postojali. Velike kompanije kao što su Louis Vuitton, Swatch, Nike, Gucci, Apple i Levi's, imale su pravo ovog smjelog dizajnera tužiti, no njegova su ih djela inspirirala i uslijedili su brojni angažmani.

Galerija