Gorenje Retro kolekcija

Suvremena klasika: Chic

Jednostavno elegantan. Neizmjerno cool.

Moj je život vrijeme s vizijom. Znam što tražim i što ne želim. Očekujem mnogo od sebe, stoga je i moj životni standard visok. Volim savršenstvo. Volim blještavilo. Jednostavo elegantne linije bez ičega suvišnog.

Volim minimalizam. Za mene njegovi detalji drže ključeve riznice ljepote. Gdje je sve na svojem mjestu. Gdje je moj pozorni ukus u samom središtu mojega svijeta.

Šarmantna nostalgija: Vintage

Jednostavno romantičan. Neizmjerno cool.

Sakupljam dijelove prošlosti. Svaki dio ima svoju priču a sve one dišu sa mnom. Nikada se ne osjećam usamljeno. Volim nove slike iskušanog značaja. Jednostavno romantične. Odabrani predmeti za odabrane želje. Zadovoljit će me samo najbolje.

Volim komfor. Sebi želim priuštiti velika zadovoljstva, s ponosom. Znam kako sebe razmaziti. Živim svoj život kao dama. Kao gospodin.

Svojstva

Upravljačka ploča s LED pokazivačem

Elektronsko upravljanje i LED pokazivač omogućavaju visok nivo točnosti kada je u pitanju kontrola temperature. Pored osnovne funkcije, ovi modeli imaju i FastFreeze funkciju za brzo zamrzavanje i SuperCool funkciju za brzo hlađenje namirnica nakon velikih kupovina. Ugrađeni zvučni i svjetlosni alarm će vas upozoriti na porast temperature u aparatu.

Energetska učinkovitost A++

Veća zapremnina ne znači nužno i veću potrošnju električne energije. Aparati imaju pored odlične toplinske izolacije poboljšano brtvljenje vrata, ugrađene najsuvremenije komponente rashladnog sustava i elektronsku regulaciju koja potrošnju smanjuje na minimum. Izaberite između najštedljivijih aparata energetske učinkovitosti A++ ili A+ i uštedite i do 25 % električne energije. 15 i više godina stari aparati potroše i do tri puta više energije od novih.

Velika posuda za povrće

Hladnjaci Gorenje nude optimalne uvjete za pohranjivanje voća i povrća. Pored pravilne temperature i vlage, određeni modeli nude i izuzetno veliku posudu koja znatno produljuje svježinu i čuva vitamine te ostale hranjive tvari. Više nego li odlično rješenje za vaše tjedne nabavke. Kod rashladno-zamrzivačkih aparata sa zamrzivačkim dijelom gore, velika je posuda za povrće na teleskopskim vodilicama.

Police u vratima zamrzivačkog dijela

Police na vratima zamrzivača idealne su za pohranjivanje manjih zamrznutih namirnica za kojima češće posežete. Otvorena ambalaža sa sitnim povrćem, pizze, sladoledi na štapiću ili u kornetu, biti će uvijek na vidiku i odmah dostupni!

Prostrana razdijeljena polica za boce

Polica omogućava sustavno i pregledno odlaganje namirnica za kojima najčešće posežete: okomite tetrapake i 2-litrene boce postavite na dublju policu straga a manje namirnice i lončiće na pliću policu sprijeda! Polica je smještena na najpreglednijem i najdostupnijem mjestu, na dohvat i djeci.

Nosač boca

U hladnjacima Gorenje boce ne oduzimaju prostor drugim namirnicama na unutrašnjoj strani vrata hladnjaka ili na staklenim policama jer je za njih predviđen poseban nosač. S njime je iskorištenje prostora za pohranjivanje optimalno i stoga što on ima blagi nagib koji omogućava sigurno odlaganje i već otvorenih boca.

AirPower dinamičko hlađenje

Kako bi osigurali ravnomjernu temperaturu po cijelom hladnjaku, ugradili smo u unutrašnjost aparata ventilator koji podstiče kruženje zraka i time poboljšava hlađenje. Takav sustav čuva namirnice i pripremljena jela u hladnjaku dulje vremena svježima, neovisno o tome na kojoj su polici pohranjene. Sprječava i nakupljanje vlage ili kondenzata na staklenim policama i unutrašnjim stijenama aparata.

Prednosti staklenih polica

Staklene police u Gorenje hladnjacima izrađene su od sigurnosnog stakla. Vrlo su otporne i podnose težinu do 40 kilograma. Hladnije su od mrežastih polica. Kod mogućeg prolijevanja, tekućina neće oteći na donju policu. Kompaktne staklene police pružaju odličnu podlogu i namirnicama u manjoj i užoj ambalaži. Čišćenje staklenih polica je vrlo jednostavno.

Galerija