zatvori
...
FDK20MG Dehidrator za sušenje hrane
339,90 kn

FDK20MG

Dehidrator za sušenje hrane
339,90 kn
PDV je uključen u cijenu.
Dostupno online
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

Raspodjela topline

Bez miješanja aroma
Dehidrator hrane Gorenje ima vertikalan tok zraka gdje toplina postepeno putuje od dolje prema gore uz pomoć ventilatora. Zato se mirisi različite hrane koja se suši na pladnjevima ne miješaju i možete odjednom sušiti različite vrste hrane.

Prozirno kućište

Dobar pregled sušenja
Proziran poklopac i pladnjevi omogućavaju vam da hranu tijekom procesa sušenja držite na oku i tako po potrebi spriječite presušivanje ili nedovoljno sušenje, a kako bi vaše osušeno voće i povrće ostalo taman toliko hrskavo koliko vi to žeite. Ne zaboravite da vrijeme sušenja ovisi o debljini komada koje sušite, broju pladnjeva, količini hrane, vlažnosti zraka i željenom stupnju osušenosti.
više
manje informacija

Super Silent

Tihi rad
Dehidrator hrane je toliko tih da ga možete koristiti i preko noći. Tako ćete i uštedjeti novac zbog jeftinije električne energije.

Jednostavno

Morate ga voljeti
Gorenje dehidratori hrane vrlo su jednostavni za korištenje. Upravljanje je lako preko upravljačke ploče s LED zaslonom, na kojoj možete namjestiti vrijeme i temperaturu sušenja. Dehidrator se lako i brzo rastavlja, čisti, suši i ponovo sastavlja.

Tehničke karakteristike

Materijal kućišta: Kućište od plastike i metala

Dužina priključnog kabela: 2 m

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 26,8 × 27 × 26,8 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 27,3 × 21,5 × 27,5 cm

Neto težina aparata: 1,6 kg

Bruto težina aparata: 1,7 kg

Priključna snaga: 240 w

Šifra proizvoda: 518045

EAN kod: 3838942079306

Podrška

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.