Stolni gril GG1200E - Gorenje
zatvori
...
GG1200E Stolni gril

GG1200E

Stolni gril
Snaga grijača: 1.200 W Jednostavno pečenje Broj stupnjeva temperature za savršeno namještanje: 3
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

Termostat

Savršeni rezultati za svaku hranu
Termostat omogućava precizno namještanje temperature pa su rezultati pečenja uvijek savršeni. Temperaturu ploče možete namjestiti u 5 stupnjeva zagrijavanja, između 60 i 250° C. Ploča za pečenje se brzo zagrijava što štedi dragocjeno vrijeme.

Sačuvajte prirodne sastojke

Uvijek ukusna hrana
Na stolnim roštiljima Gorenje možete pripremit brz i zdrav mesni obrok, ribu, povrće ili topli sendvič. Kratko vrijeme pečenja, intenzivna i ravnomjerna toplina te izravni kontakt keramičke površine ili gornje i donje ploče omogućavaju da u hrani ostanu svi sokovi. Vaša hrana bit će sočna i ukusna.
više
manje informacija

Tehničke karakteristike

Schoot ceran staklo

Ravna ploča za pečenje

Fiksna ploča grila

Karbonski grijač

Staklokeramika

Broj stupnjeva temperature za savršeno namještanje: 3

Broj razina pečenja: 3

Otvoren radni položaj širi mogućnosti uporabe

Indikator temperature

Namještanje temperature za savršenu prilagodbu

Crveni indikator rada za savršenu kontrolu

Jednostavno pečenje

Dodaci: Strugalica, Zaštita od prskanja, Dodatna rešetka

Gumirane nogice za stabilnost

Odvodna kanalica i prostor za skupljanje ulja

Posudica za skupljanje viška tekućina

Ručka za prenošenje

Hladne ručke

Snaga grijača: 1.200 W

Materijal kućišta: Inox

Širina ploče za pečenje: 19 cm

Dubina ploče za pečenje: 31 cm

Dužina priključnog kabela: 1 m

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 64 × 6,8 × 36 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 68,5 × 9,5 × 40 cm

Neto težina proizvoda: 4,7 kg

Bruto težina proizvoda: 7 kg

Priključna snaga: 1.200 w

Šifra proizvoda: 467503

EAN kod: 3838942747953

Podrška

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.