zatvori
...

Karakteristike

Savršen dvostruki HEPA filter

Usisivači Gorenje, s dva HEPA filtera
Opremljen s dva HEPA filtera, Gorenje usisivač prašine omogućava višestupanjsko filtriranje zraka. Prvi HEPA filter na ispuhu zadržava preko 90 posto svih čestica što znači da hvata čak i grinje. Drugi HEPA filter smješten je na dnu spremnika za prašinu. Njegovo zrakotijesno zabrtvljen filter zadržava i najsitinije čestice prašine u spremniku održavajući zrak na taj način savršeno čistim.

Jednostavno pohranjivanje nastavaka

Manje nastavke jednostavno pričvrstite na za to predviđeno mjesto na cijevi
Mnogi su se susreli s problemom da kad najviše trebaju male nastavke za usisavanje, nemoguće je pronaći ih. Zato smo u Gorenju kod AlphaPower linije mislili i na to. Nastavke jednostavno spremite pričvršćivanjem na za to predviđeno mjesto na cijevi. I dok ih ne koristite, znat ćete da su na svom mjestu i nadohvat ruke, a kod samog usisavanja vam nimalo neće smetati.

Extensive hand

Za čišćenje visokih i teško dostupnh mjesta
Extensive hand (produljena ruka) služi kao dodatna ruka kod čišćenja visokih i teško dostupnih površina. Sada bez problema možete očistiti i sve visoke ormare, najviše police, radijatore, žaluzine, slike, bez obzira na kut.

Veliki doseg

Kod modela s 9-metarskim priključnim kabelom
Posebno dugi priključni kabeli, zajedno s teleskopskom cijevi usisavača, šire radijus djelovanja do izvanrednih mogućnosti. Kod modela s 9-metarskim priključnim kabelom i 94 cm dugom teleskopskom cijevi bit će vam jednostavno dostupna površina u krugu promjera do 19 metara. Za jednostavno i brzo pospremanje kabela brine se automatska namatalica.

Četka za parket

Četka za parket uža je i duža od univerzalnih četki. Četkice za učinkovito usisavanje prostiru se cijelom dužinom četke i time sprječavaju oštećenja na drvenim podovima. Ove četke prikladne su i za usisavanje ostalih tvrdih podova.

PET četka i Sofa turbo četka

Uspješno uklanjaju dlake kućnih ljubimaca
PET četka i SOFA TURBO četka. Za čist i ugodan dom.
Počnite borbu protiv dlaka kućnih ljubimaca i alergena sa savršenim nastavcima za usisavanje.

SPINNER - 2u1

SPINNER - 2u1
Od sada će usisavanje biti još učinkovitije - 2 u 1. To je posuda za usisavanje, koju jednostavno pričvrstite na cijev. Usisavač će time dobiti dodatni stupanj filtriranja - SPINNER koji zadrži oko 90 % većih čestica prašine. To znači da će se veće čestice zadržati u posudi, dok će manje biti pohranjene u vrećici. Napunjenost posude jednostavno kontrolirate zbog prozirnosti same posude. Snaga usisavanja bit će konstantna i neće se smanjivati zbog prenapunjenosti vrećice. Time će vaš dom biti čišći, a i uštedjet ćete na novcu za vrećice za prašinu. Nakon uporabe posudu jednostavno ispraznite, pričvrstite natrag na cijev i ponovo usisavate.

Super tihi

Naši usisavači rade tiho i potpuno bez buke
Naši su usisavači prašine načinjeni da rade tiho, bez ikakve buke. Stoga ne ćete nikoga smetati kada čistite noću ili rano ujutro. Osim toga, usisavači prašine imaju stabilne kotače izrađene od meke gume koji ne će oštetiti namještaj ili pod. Kada završite s čišćenjem, ne će biti tragova kotača – ali ni traga prašine.

TURBO četka

Turbo četka je zrakom pokretana četka za dubinsko čišćenje, kod koje se valjak vrti zbog djelovanja podtlaka u glavi četke. Uz pomoć turbo četke lako se čiste mekane podne obloge, te površine tapeciranog namještaja.

UV četka

Bacteria Buster
Uz pomoć UV svjetlosti koju odašilje lampa na dnu četke, uništit ćete sve štetne mikroorganizme i istovremeno ih usisati u vrećicu usisavača. Četka odašilje i vibracije koje povećavaju njenu učinkovitost, te je odlična za čišćenje tapeciranih sjedećih garnitura, madraca i slično.