Usisavač VCEB01ZBCY - Gorenje
meni+
zatvori
...
VCEB01ZBCY Usisavač

VCEB01ZBCY

Usisavač
ZUMBA Dvostruko HEPA filtriranje Usisavač
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

SmartParking

Sustav pametnog odlaganja
Usisavači imaju poseban utor koji jednostavno i praktično pridržava četku ili usisnu cijev nakon čišćenja ili za vrijeme stanki. Umetnite jednostavno cijev u taj utor gdje će ona sigurno pričekati sljedeću upotrebu.

HighPerformance

Visoka učinkovitost motora
Usisavač ima tehnološki napredan i poboljšan HighPerformance motor koji se ističe izvrsnom radnom učinkovitošću u obliku snažnijeg strujanja zraka kroz usisnu cijev i savitljivo crijevo, dok aparat radi tiše i troši manje energije. Energetski učinkoviti izbor s maksimalnom snagom usisavanja za najbolje rezultate čišćenja.
više
manje informacija

SoftStart

Meko, postepeno pokretanje motora
Motori s mekim pokretanjem energetski su učinkovitiji i imaju dulji životni vijek. Zbog manjeg momenta za vrijeme pokretanja motora, teret se postepeno prenosi na sve pokretne dijelove motora. To smanjuje naprezanje kojem je izložen motor i smanjuje potrošnju električne energije.

CyclonicAction

Usisavači s ciklonskim djelovanjem
Kod ovih usisavača vrećice su zamijenjene s posudom za prašinu koja se jednostavno prazni, očisti i zamijeni nakon svake uporabe. Za vrijeme rada, sav se zrak usisava u posudu za prašinu u obliku vrtloga što rezultira snažnom centrifugalnom silom. Zbog nje prašina, čestice i nečistoća udaraju u zid posude i padaju na dno. Zrak se zatim protiskuje kroz učinkoviti sustav filtriranja, koji uklanja čak i mikroskopske čestice, i vraća ga pročišćenog u okolni prostor.
više
manje informacija

RubberWheels

Kotači obloženi gumom
Kotači obloženi gumom sprječavaju oštećivanje osjetljivog poda kao što je parket i daju stabilnost u radu. Usisavač ne ostavlja bilo kakve tragove ili ogrebotine kada se pomiče po
mekim ili tvrdim površinama.

BagClue

Naljepnica s vrstom vrećice i rezervnog filtera
S usisavačem Gorenje ne trebate brinuti o tome koju vrećicu ili koju vrstu filtera kupiti jer se ova informacija nalazi na naljepnici s unutrašnje strane aparata

EasyHandle

Ručka za premještanje usisavača
Ručka omogućava sigurno premještanje usisavača iz sobe u sobu. Kod nekih aparata za čišćenje ručka je u stvari integralni dio kućišta, dok je kod drugih pričvršćena za sredinu kućišta, kako bi bilo moguće premještanje, ali i uporaba u vodoravnom položaju.

ColourCable

Kabeli u usklađenim bojama
Za suvremeni izgled i više elegancije, boja priključnih kabela svakog usisavača usklađena je s bojom kućišta. Ovo pomaže da kabeli budu bolje uočljivi.

AutoCabel

Automatsko namotavanje kabela
Automatsko namotavanje kabela, standardna oprema usisavača Gorenje, automatski će vratiti kabel u kućište usisavača.

Tehničke karakteristike

Usisavač s posudom za prašinu

ZUMBA

Materijal cijevi: Aluminijska cijev

Univerzalna četka

Dvostruko HEPA filtriranje

Vrsta usisavača: Za suho čišćenje

Upravljanje gumbom

Lokacija upravljanja: Upravljanje na aparatu

Protok zraka: 30,5 L/s

Maks. potlak: 21,1 kPa

Dvostruko HEPA filtriranje

Zapremnina posude za prašinu: 1,7 l

Protok zraka: 30,5 L/s

Gumirani kotači

Broj kotača: 3

Dužina priključnog kabela: 7 m

Način pohranjivanja: Stojeće ili ležeće

Lokacija upravljanja: Upravljanje na aparatu

Nastavak za odlaganje cijevi

Namatalica priključnog kabela

Boja: Plava

Materijal cijevi: Aluminijska cijev

Teleskopska cijev: 92 cm

Namatalica priključnog kabela

Vrsta cijevi: Teleskopska

Energetski razred: B

Opremljen s dva HEPA filtera, Gorenje usisivač prašine omogućava višestupanjsko filtriranje zraka. Prvi HEPA filter na ispuhu zadržava preko 90 posto svih čestica što znači da hvata čak i grinje. Drugi HEPA filter smješten je na dnu spremnika za prašinu. Njegovo zrakotijesno zabrtvljen filter zadržava i najsitinije čestice prašine u spremniku održavajući zrak na taj način savršeno čistim.

Naši su usisavači prašine načinjeni da rade tiho, bez ikakve buke. Stoga ne ćete nikoga smetati kada čistite noću ili rano ujutro. Osim toga, usisavači prašine imaju stabilne kotače izrađene od meke gume koji ne će oštetiti namještaj ili pod. Kada završite s čišćenjem, ne će biti tragova kotača – ali ni traga prašine.

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 42 × 28 × 29,5 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 53,5 × 37,5 × 31,5 cm

Neto težina proizvoda: 4,6 kg

Bruto težina proizvoda: 7,5 kg

Priključna snaga: 800 w

Šifra proizvoda: 474334

EAN kod: 3838942010323

Podrška

Dodatna oprema

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.