Višenamjensko kuhalo SVI6B - Gorenje
zatvori
...
SVI6B Višenamjensko kuhalo

SVI6B

Višenamjensko kuhalo
Snaga grijača: 550 W Namještanje vremena kuhanja Odstranjivi poklopac
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

Užitak u svakom zalogaju

U ugodnom ambijentu vašeg doma
Vrijednost sous-vide kuhanja je nešto što samo kulinarski perfekcionisti mogu cijeniti. Jedna od najboljih tehnika, do sada korištena isključivo u finim restoranima, sada je na raspolaganju i vama. Sous-vide je odličan način pripreme mesa, ribe, morskih plodova, povrća, voća i slastica. Gorenje sada donosi ovaj zadivljujući kulinarski postupak u domove širom svijeta zahvaljujući novom sous-vide kuhalu. Zavirite u uzbudljivi svijet savršenih kulinarskih užitaka u vlastitom domu.
više
manje informacija

Mekano meso

Za ukusne nježne zalogaje
Sous vide kuhalo je profesionalni pomoćnik za kuhanje mesa do savršene nježnosti. Sous vide će od mesa napraviti čudo, meso će biti posebno meko i topiti se u ustima. Nakon kuhanja u sous vide kuhalu meso se samo brzo ispeče na grilu. Pripremite savršen biftek kod kuće, a čak će i piletina, riba i svinjetina pripremljene na ovaj način imati bolji okus.
više
manje informacija

Podešavanje temperature

Temperatura pod kontrolom
Jedna od tajni sous-vide pripreme je i u precizno namještenoj temperaturi. Hrana se kuha u kontroliranim uvjetima, a sve što trebate učiniti je slijediti preporuke o potrebnoj temperaturi i vremenu kuhanja idealnim za pojedine namirnice.

Sigurnost na prvom mjestu

Opustite se i uživajte
Hrana kuhana u sous-vide kuhalu savršeno je sigurna za korištenje čak i do tri tjedna nakon pripreme. Možete odjednom pripremiti veću količinu hrane, zamrznuti je i po potrebi dovršiti svoje jelo nakon nekoliko dana.

Vakumirano

Neka hrana ostane ukusna i zdrava
Bilo koja hrana pripremana u sous vide kuhalu mora prethodno biti vakumirana. Na taj način voda ne dolazi u dodir s hranom, te je zadržano više vitamina i minerala. Preporučujemo i Gorenje uređaj za vakumiranje kao savršen dodatak sous-vide kuhalu.

Tehničke karakteristike

Snaga grijača: 550 W

Zapremina: 6 l

Odstranjivi poklopac

Jednostavno čišćenje

Jednostavno elektronsko upravljanje

Namještanje vremena kuhanja

Automatsko isključivanje za dodatnu sigurnost

Snaga grijača: 550 W

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 40 × 23 × 30 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 42 × 33,5 × 25,7 cm

Neto težina proizvoda: 4,4 kg

Bruto težina proizvoda: 4,8 kg

Šifra proizvoda: 443114

EAN kod: 3838942982972

Podrška

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.