Pohranjivanje

Krastavac

Kako dobiti najbolje od krastavca

Egzotično povrće

Najbolji način pohranjivanja egzotičnog povrća

Jabuke, šljive, breskve i kruške

Kako pohraniti jabuke, šljive, breskve i kruške

Pareno povrće

Kako postići da vam pareno povrće bude hrskavo

Bobičasto voće

Kako izvući ono najbolje iz bobičastog voća

Agrumi

Kako pohraniti agrume

Jedna je stvar pronaći najbolje sastojke a sasvim druga pronaći najbolji način pohranjivanja. Neke stvari se bolje osjećaju na toplom, druge na hladnom, neke na suhom, druge na vlažnom, neke u prisutnosti drugih proizvoda a neke samo same. Zbunjeni? Nastavite čitati.

Postoji dilema. Upravo ste se vratili s tržnice ili iz supermarketa i stojite nasred kuhinje sa svim tim stvarima i razmišljate gdje biste sve to odložili. Jer hrana, kao i ljudi, može zavarati. Mlijeko, naravno, ide u hladnjak, ali trebaju li narandže biti hladne ili na hladnom? A što s ananasom? Jeste li ono negdje čuli da češnjak treba čuvati na hladnom? Hmmm…ovo je dobra podloga na kojoj može izrasti opravdana sumnja. Pomoć dolazi. Na nekoliko idućih stranica naći ćete korisne smjernice koje će vam pomoći u snalaženju.