Boja potiče apetit

Kruh

Kako prikupiti pohvale za svoj kruh na ljetnoj zabavi

Grašak

Kako spriječiti serviranje sivog graška

Priloge

Kako iznenaditi svoje prijatelje dramatičnim "rijsttafel" (jelom od više vrsta začinjene riže porijeklom iz jugoistočne Azije)

Cvjetača

Kako pripremiti svojim gostima za Božić snježno bijelu cvjetaču…

Kukuruz

Kako postići da kukuruz bude oboje, proslava za oči i nepce…

Zlatni keksi

Kako pripremiti zlatne kekse svojim gostima na kavi

Zlatno jaje

Kako provjeriti imate li zlatno jaje…

Banane

Kako postići da žute banane ostanu žute u kolaču sa slojevima…

Boje na meniju

Više savjeta o boji od kojih će poteći sline…

Volite li više da vam gosti sve pojedu ili da samo pristojno grickaju? Sjetite se da ljudi pristupaju jelu na sljedeći način: Gledaju kako bi vidjeli je li jelo ukusno, a ako jest, oni navale na njega dok u protivnom završi u smeću.

Nije teško predstaviti menije s puno boja, svoje jelo planirajte na način kako biste uredili i odjeću za svoju zabavu. Razmišljajte u kontrastima. Iznenadite oči. Ali kako? Kako možete istaknuti svoju obično dosadnu hladnu platu tako da vašim gostima bude neodoljiva? Kako ćete stvoriti vizualni vatromet od božićnog pladnja kada to trebate učiniti s cjetačom? Kako ćete napraviti pečene slastice vrijedne pažnje koje će izazvati zavist na ljetnoj zabavi u djećjem vrtiću? Nastavite s čitanjem i saznajte više.