Kako iznenaditi svoje prijatelje s dramatičnim "rijsttafel" (jelom od više vrsta začinjene riže porijeklom iz jugoistočne Azije)

Neprijatelji? Štrcanje ili promjena spola

Kada se sipa uplaši ona štrcne iz usta tintastu tvar kako bi zamutila oko sebe i prisilila njeprijatelja da odustane. Ako i kada se to izjalovi, sipa može brzo promijeniti boju, oblik i obrazac gibanja. Mala muška sipa može promijeniti svoj izgled tako da izgleda kao nevina ženka. A vi ne možete udariti djevojku.

Samo dodajte tintu

HURRRAAAA!! Djevojačka subotnja noć. Vrijeme da se djevojke prihvate djevojačkih razgovora i izbace nas iz ravnoteže! Samo, to zahtijeva neke pripreme kako bi se postavila pozornica za 12 od ljepšeg spola. Iako se čini da su bliske prijateljice, kada diskutiraju jesu li mikro-gaćice na muškarcima vruće ili ne, one nesvjesno poprimaju sadržaje vašeg doma, vašeg menija, vaših biljaka i vaše prašine. Dakle, što kažete na serviranje crnog rijsttafela koji će privući njihovu punu pažnju. To možete lako postići: Samo dodajte u rižu mali paket tinte sipe ili lignje (kupljen u vašoj lokalnoj trgovini s azijskim specijalitetima; može se upotrijebiti i za tjesteninu).