Dobro kuhati predstavlja zadovoljstvo

Početnik

Kako napredovati od početnika do kulinarskog šefa…

Tzatziki

Kako spriječiti da se vaš "tzatziki" ne utopi u tekućini…

Svinjetina

Kako servirati svinjsku kožu na pravi gurmanski način…

Iznenađenje kod serviranja pirjanih jela

Kako postići učinak iznenađenja kod serviranja pirjanih jela….

Umak s 5 zvjezdica

Kako napraviti umak s 5 zvjezdica za 5 minuta…

Ljetni gosti

Kako obasuti svoje ljetne goste trendovskom florom…

10 gurmanskih principa

10 gurmanskih principa

Neki će tvrditi da je dobro kuhanje rezervirano za ljude koji nazive svojih jela izgovaraju stranim naglaskom i da je komplicirani recept s puno zgodnih stranih riječi obvezan za svakoga samopoštovanog glavnog kuhara. Kakva gomila besmislica!

Idemo najprije razbiti mit: Nije nužno teže ili vremenski dulje pripremiti hranu od koje će vam poteći voda na usta. Broj Michelinovih zvjezdica koje imate na svojoj pozivnici ili poznavati razliku između haute cuisine i nouvelle cuisine nije uvjet za uzimanje pregače i iskušavanje. Svatko može steći kulinarsko iskustvo. Ali kao i sve ostalo u životu, trebate se usuditi pokušati i naravno, prikupiti neke korisne savjete od poznavalaca dobrog jela i pića.  To ćete prikupiti na sljedećim stranicama. Dakle, naslonite se, čitajte, uživajte i zapamtite, kuhanje predstavlja zadovoljstvo.

Bon appetite!