Izjava o privatnosti - Gorenje
zatvori
...

Izjava o privatnosti

Gorenje Zagreb d.o.o. (dalje u tekstu: društvo) obvezuje se da će za svakog Ispitanika koji koristi web usluge i rješenja društva pružiti odgovarajuću razinu povjerljivosti, dostupnosti i integriteta osobnih podataka. 

Prikupljene osobne podatke i daljnja obrada istih bit će izvršena uz odgovarajuće fizičke i logičke mjere osiguranja. Osobni podaci prikupljeni i korišteni uz prethodnu privolu, bit će obrađivani sve dok Ispitanik ne obavijesti društvo na nedovosmislen i jasan način da privolu povlači.  

Svi prikupljeni osobni podaci neće se proslijeđivati trećim zemljama izvan Europske unije. 

Svaki pristup osobnim podacima odobren je od strane društva i dostupan je samo ovlaštenim osobama. Na pohranjenim osobnim podacima neće biti provođena automatizirana obrada ili profiliranje. 

U slučaju dodatnih pitanja vezanih uz kontrolu i obradu osobnih podataka možete poslati e-mail na sljedeću adresu: gdpr@gorenje.com. 

U slučaju bilo kakvih nepravilnosti  vezano za  postupak obrade i kontrole osobnih podataka od strane Gorenje Zagreb d.o.o. možete kontaktirati Službenika za zaštitu osobnih podataka: 


Republika Hrvatska

Gorenje Zagreb d.o.o.

Službenik za zaštitu osobnih podataka 

Slavonska Avenija 26/4

10000 Zagreb


Telefon: 01 2415 011

E-mail: zop-hr@gorenje.com