Osvoji 2.000 kuna!
Imate li problema s gledanjem poruke? Otvorite poruku u pregledniku. Gorenje
Osvojite 2.000 kuna!

U potrazi ste za novim hladnjakom? Uz Gorenje hladnjak donosimo vam i pravo ljetno osvježenje!

Od 15. lipnja do 15. kolovoza 2015. godine kupovinom bilo kojeg Gorenje hladnjaka možete sudjelovati u nagradnoj igri „Nagradno osvježenje donosi Gorenje!“ te osvojiti 100 x 2.000,00 kn na potrošačkoj kartici.

Za sudjelovanje je potrebno poslati SMS s ključnom riječi „GORENJE“, imenom, prezimenom, adresom i brojem računa za kupljeni hladnjak na broj 60221 (cijena SMS-a s PDV-om: 2,40 kn) ili se prijaviti putem aplikacije na Facebook stranici Gorenje Hrvatska ili putem www.gorenje.hr/osvjezenje

Kupite novi hladnjak i osvojite vrijednu nagradu!

Saznajte više »
Vrijeme je za novi hladnjak?

Vrijeme je za Gorenje ION Generation! Inovativne hladnjake s IonAir tehnologijom koja uklanja 95 % bakterija i mirisa. U kombinaciji s MultiFlow 360° sustavom kruženja zraka,  vašu hranu i namirnice  održavati će svježim, hrskavim i zdravima. Ne zaboravite pritom sačuvati račun o kupovini i sudjelovati u nagradnoj igri „Nagradno osvježenje donosi Gorenje“. Možda baš vi osvojite 2.000,00 kn!

Više »
Retro je in.

Kuhinja je omiljena prostorija svakog doma, a hladnjak je centar svake kuhinje. Uz kombinaciju vintage dizajna i vedrih boja, Gorenje retro hladnjaci oduševit će vas izgledom, ali i mogućnostima. Želite istaknuti svoj vedri retro duh? Gorenje retro je pravi izbor! Uđe li ovaj vintage hladnjak u vašu kuhinju do 15.08.2015., sačuvajte račun i sudjelujte u našoj nagradnoj igri.

Više »
Odjava www.gorenje.hr Facebookwww.youtube.com/user/gorenjevelenje