Kad birate A+++ kućanske uređaje, tražite više!
Imate li problema s gledanjem poruke? Otvorite poruku u pregledniku. Gorenje
Kad birate A+++ kućanske uređaje, tražite više!

Energetski učinkoviti aparati prijatelj su okoliša i vašeg kućnog budžeta. Kod odabira vodite računa o tome što još oni mogu učiniti za vas. Provjerite ponudu Gorenje A+++ aparata kojima vjerujete jer daju više i iskoristite 800 kuna državnih poticaja!

Kupi A+++ uređaj i računaj na 800 kuna državnih poticaja!
Upotrebljavajte energetski najučinkovitije kućanske uređaje – smanjite potrošnju energije, emisije CO2 i troškove. Uređaji razreda A+++ su 30-60% učinkovitiji od istih uređaja energetskog razreda A te troše manje energije i vode. Zato Ministarstvo zaštite okoliša i prirode i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinanciraju kupnju A+++ kućanskih uređaja. Više informacija na www.mzoip.hr i www.fzoeu.hr.
Odaberi svoj Gorenje A+++ uređaj »
Provjerite zašto perilice rublja Gorenje daju više!
Čak 85% perilica rublja Gorenje nalazi se u energetskom razredu A+++, no osim toga, Gorenje perilice rublja nude više. Napredne funkcije koje prilagođavaju rad uređaja vašim potrebama i stilu života donose dodatne uštede: EcoCare način pranja uštedjet će 57% energije, TimeCare će skratiti vrijeme pranja do 40%, a AllergyCare će se pobrinuti za vašu nježnu kožu.
VIŠE »
Sušilice rublja koje štede vrijeme, energiju i novac!
Sušilice rublja s naprednom tehnologijom toplinske pumpe donose uštede energije do 63% u odnosu na A energetski razred, a inovativne funkcije IonTech ionizator zraka i SteamTech djelovanje pare omogućavaju savršeno očuvano, meko i svježe rublje.
VIŠE »
Svježina za vaše namirnice, uštede za vaš novčanik!
Jedini aparati koji rade cijeli dan, svaki dan, cijelu godinu su hladnjaci, uređaji bez kojih ne možemo zamisliti normalan život. Hlađenje i zamrzavanje namirnica danas je lakše nego ikad, no upravo su hladnjaci jedni od najvećih potrošača u kućanstvu. Iz tog razloga Gorenje je veliku pozornost posvetilo odličnoj energetskoj učinkovitosti hladnjaka koja ide do A+++ i troši 60% manje energije u odnosu na hladnjake A energetske učinkovitosti.
VIŠE »
Provjerite zašto je Gorenje perilica posuđa Gospodar čistog posuđa!
Osim energetske učinkovitosti u A+++ energetskom razredu, postignuta je i učinkovitost pranja i sušenja u najvišem A razredu. Dodatno, unutrašnjost perilice posuđa kao i programi prilagođeni su potrebama korisnika. A do 31.12.2015., uz nju dolazi i Somat poklon paket s kojim ćete dobiti i uštedjeti još više.
VIŠE »
Odjava Zaštita podataka www.gorenje.hr Facebook