Mogu li kućanski uređaji odgovarati vašem stilu? - Gorenje

Mogu li kućanski uređaji odgovarati vašem stilu?

FOOD SIMPLIFIED
3.8.2020
Odgovor je da! Vaš kućanski uređaj ne mora nužno biti bijele boje. Bez obzira volite li glamur, minimalizam ili žive boje, možete oadabrati uređaje u boji koja će savršeno odgovarati dizajnu vaše kuće i vašoj osobnosti.

1. Za odvažne: Ako želite oživjeti svoj prostor, potražite crvenu jer je topla, energična i pozitivna boja. Crveni hladnjak, perilica rublja ili sušilica, napunit će vas energijom bez obzira na sve. Ako je crvena na crvenoj boji previše za vas, uvijek je možete ublažiti nijansama zelene.

2. Za glamurozno: simbol glamura, gracioznosti i elegancije, srebro će učiniti svaki prostor učiniti sofisticiranim. Podiže drvene elemente i savršeno nadopunjuje meke pastelne nijanse, kao i odvažne i svijetle tonove.

3. Za minimaliste: Crna je uvijek elegantna i trendi. Ako volite minimalistički stil, crni uređaji u kombinaciji s bijelim namještajem i jednostavnim čistim linijama bit će idealni za vas. Je li vam crno i bijelo previše hladno? Kombinirajte crnu boju s drvenim elementima za topliji ambijent.

4. Za tradicionaliste: Uvijek moderno. Bijela perilica rublja znak je jednostavnosti i svježine te se može vrlo neupadljivo ugraditi u bilo koji prostor.

Možda vas zanima: