Škola kućanskih poslova - Gorenje
zatvori
...

Škola kućanskih poslova

OBITELJ SIMPLIFIED
16.9.2020

Povratak u školu zasniva se na učenju - nove rutine, rasporedi, znanje ... Ali ne bi se trebalo ograničiti samo na školske aktivnosti. Prije ili kasnije djeca trebaju naučiti i o kućanskim poslovima i životu. Ovo su neki zadaci koje djeca mogu (i hoće) brzo preuzeti.

Razvrstavanje igračaka

Razgovarajte s djetetom o tome koliko je važno imati uredan prostor za igru ​​i kako mogu usrećiti drugu djecu darujući igračke i odjeću koje su prerasli. Ali budite i realni u svojim očekivanjima: razdvajanje korisnog od nepotrebnog može se pokazati prilično teškim zadatkom za mnoge odrasle, a za dijete bi moglo biti dosta izazovno. Stoga je najbolje započeti sa sitnicama i zamoliti ih da odaberu jednu igračku za doniranje. Bonus savjet: također budite sigurni da dajete dobar primjer kupujući samo ono što je potrebno i rješavajući se svojih nepotrebnih stvari.

Pranje rublja

Čak i mališani mogu pomoći u obavljanju poslova vezannih za rublje. Možete započeti tako što ćete ih zamoliti da spare čarape, odnesu odjeću u košaru za rublje ili pomognu u punjenju sušilice. Kako rastu, možete ih početi učiti kako razvrstati rublje i koji se programi pranja koriste za koju vrstu rublja. Isplati ulagati u uređaje s jednostavnim korisničkim sučeljem. Na primjer, perilice rublja Gorenje WaveActive omogućuju vam pranje u samo 3 jednostavna koraka; uključite perilicu rublja, odaberite program i pritisnite start!

Pranje posuđa

Naučite dijete da vam pomaže u pranju posuđa i udarit ćete dvije muhe jednim udarcem: dobit ćete pouzdanog pomoćnika koji će razmisliti o tome da li iz ormarića izvaditi novu čašu svaki put kad poželi piće. I nije bitno posjedujete li perilicu posuđa ili ručno perete posuđe, čak vam i mališan može pomoći u raspremanju stola nakon obroka, dok veća djeca mogu brisati posuđe ili napuniti i isprazniti perilicu posuđa.

Pospremanje kreveta

Popremljen krevet dobar je početak svakog dana, čak i mala djeca to mogu naučiti. Kako biste olakšali zadatak malim rukama, odaberite najjednostavniju posteljinu, bez nepotrebnih plahti, prekrivača i pokrivača.

Čišćenje podova

Metenje podova jednostavan je zadatak u kojem će uživati ​​mnoga mala djeca, pa bi možda bilo dobro kupiti malu metlu da vam pomognu. Veća djeca također mogu očistiti podove s krpom ili usisavačem, pa biste mogli razmisliti o ulaganju u štapni bežični usisavač koji se lako koristi. Samo provjerite jesu li sve Lego kockice sigurno spremljene prije nego što počnu.

Gorenje WaveActive perilice rublja osmišljene su na način da odrade sav prljavi posao na učinkovit, jednostavan i ekološki prihvatljiv način.

WaveActive perilice rublja sadrže najsuvremenije tehnologije pranja rublja:

Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova omekšava vlakna kako bi vaša odjeća dobila najbolji tretman
IonTech koristi snagu prirodnog procesa ionizacije kako bi učinkovitije uklonio nečistoće.
SteamTech na prirodan i blagi način odstranjuje čak i najtvrdokornije mrlje

Možda vas zanima: