Black Up linija malih kućanskih aparata - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 15. siječanj 2010

Black Up linija malih kućanskih aparata

Crno ili bijelo? Čini se teškom odlukom, zar ne? POTPUNI KONTRAST KOJI OČARAVA

Crna boja je vječna, uvijek moderna i elegantna a istovremeno snažna i tajanstvena. Bijela je njena suprotnost; važi za čisto, profinjeno i klasično. Gorenje je nedavno predstavilo novu liniju malih kuhinjskih aparata Black up u privlačnnoj crnini, većina modela nudi se i u bijeloj boji. Dramatična crno-bijela kombinacija iz Gorenja je tako od sada ponuđena svakome koji bi želio svoju kuhinju upotpuniti dodatcima u potpuno kontrastnim bojama. Crno ili bijelo? Čini se teška odluka, zar ne … Priuštite si obje!

Novi kuhinjski roboti velikih sposobnosti SBR 1000 DV i SBR 1000 B, ručne miješalice M 701 W i M 701 BMRP 330 EA i MRP 330 B koje obogaćuju svaku kuhinju te kuhinjske vage KT 05 GW i KT 05 GB za precizno ispunjavanje svih želja u kuhinji, nude se u dvije inačice. S potpuno jednakim tehničkim karakteristikama a u punom kontrastu boja. Svi aparati objedinjavaju najnaprednija tehnička svojstva i za korisnika praktične načine upravljanja.    

Ako smo do sada od naših malih kućnih pomoćnika očekivali vrhunsko djelovanje i kvalitetu, od sada nedvojbeno očekujemo više. Sada su to aparati koji očaravaju snagom ljepote, u bijeloj i crnoj inačici. 
Uporabna vrijednost kuhinje neće nikada više biti podređena njenom izgledu. Došlo je vrijeme kada su se upotrebljivost i oblik udružili u nerazdvojnu cjelinu koja oduševljava u elegantnoj crnini ili minimalističkoj bjelini.

Više o Black Up liniji