Novi ovlaživač zraka s ionizatorom iz Gorenja - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 12. veljača 2010

Novi ovlaživač zraka s ionizatorom iz Gorenja

Novi ovlaživač zraka s ionizatorom iz Gorenja

Isušeno vam je grlo, imate hripavi glas, začepljen nos ili vas peku oči? Je li u prostoriji zrak suh? Predstavljamo vam rješenje vaših poteškoća - novi ovlaživač zraka s ionizatorom Gorenje H30DV koji će se pobrinuti za dovoljno vlage u prostoriji a svojim će trendovskim oblikom i bijelo-ljubičastom kombinacijom boja kao modni dodatak oživjeti vaš stan ili ured.

Odlikujeta ga i poseban antibakterijski filter i ionizator koji dodatno poboljšava zrak jer se oslobađanjem negativnih iona u zrak ponovno uspostavlja ravnoteža pozitivnih i negativnih iona u zatvorenim prostorima u kojima se na sintetičkim materijalima, televizijskim i računalnim ekranima te drugim aparatima stvara statički elektricitet koji privlači negativne ione. Time se njihova količina smanjuje a povećava broj pozitivnih iona što stvara neku vrstu energetske neravnoteže koja ima brojne negativne utjecaje na zdravlje.

Novi ovlaživač zraka Gorenje H30DV, snage 130 W, može dnevno, pomoću ultrazvučne tehnologije UltraSonic, pretvoriti u blagotvornu maglicu od 5 do 10 l vode. Maglica koja nastane vrlo je slična prirodnoj magli. Zrak iz ovlaživača je unekoliko zagrijan iako se s udaljenošću hladi. Nova tehnologija SmartControl omogućava višestupanjsko namještanje intenziteta rada, vremensku funkciju i funkciju SleepMode, kod koje se isključi LED pokazivač koji inače omogućava preglednost nad djelovanjem, a aparat djeluje srednjom snagom. Po želji se može namjestiti i automatsko isključivanje.