Linija Gorenje Simplicity - Manje odlučivanja, više življenja - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 18. ožujak 2010

Linija Gorenje Simplicity - Manje odlučivanja, više življenja

Već nekoliko godina stručnjaci u brojnim istraživanjima prepoznaju promjenu stila života i želju za jednostavnijim ispunjenjem života. Mnogi se u svijetu svjesno odlučuju na jednostavniji život. Takvom odlukom izabiru stil života s manje biranja i manje odlučivanja – a istovremeno više uživanja, više života! Mnogi misle da si time smanjuju kakvoću života ali i da im je bitni dobitak u tome što dobiju više vremena za ono što ih istinski veseli. Sada više vremena, manje odlučivanja, manje kompliciranog biranja omogućava i Simplicity linija aparata iz Gorenja: vrhunska tehnologija u obliku koji omogućava prvenstveno jednostavnu uporabu.

Aparati nove linije Simplicity spadaju u štedljive energetske razrede A i A+ , a odlikuje ih i promišljeni izbor programa na temelju iskustva europskih korisnika i jednostavno upravljanje pomoću samo jednog logičnog gumba koje vas rasterećuje neprestanog odlučivanja između brojnih programa. Samo izaberete prednamješteni program a napredna UseLogic® tehnologija povede brigu o svemu ostalom.

Linija Gorenje Simplicity ušla je pod kožu suvremenom korisniku koji ne želi uvijek i ponovo odlučivati između brojnih programa i funkcija već želi na što jednostavniji način upravljati aparatima u svojem domu. Samo jednim okretom gumba možeete izabrati prednamješteni program, prikazan simbolom na gumbu za upravljanje, a napredna se UseLogic® tehnologija pobrine za sve ostalo. Time aparati učinkovito pojednostavnjuju život, štede vaše vrijeme i rasterećuju vas od zamornog ponovnog čitanja uputa za upravljanje kada poželite namjestiti program na pećnici ili perilici. Jednostavno i logično, bez nepotrebnih dodatnih izbora koji korisnika najčešće smute i dodatno opterete, čak i financijski. Kod nove linije plaćate samo ono što zaista i upotrebljavate a aparati uvjeravaju svojim štedljivim i za okoliš prihvatljivim djelovanjem te učinkovitošću najviših energetskih razreda.

Kombinacija stakla i metalnih materijala na prvi pogled djeluje jednostavno a ujedno elegantno i profinjeno. Ergonomski oblikovan gumb kao zaštitni znak kolekcije i ručka od poliranog aluminija ujednačavaju izgled cijele kolekcije koja se nudi u dvije izvedbe boja, u bijeloj i crnoj, Light in Night.

Gorenje liniju kućanskih aparata Simplicity tvore promišljeno izabrani proizvodi koji omogućavaju potpunu udobnost uporabe i uvijek očekivani rezultat:

  • Ugradbena, multifunkcijska pećnica s jednostavnim biranjem odgovarajućeg programa, A
  • Ugradbene polče za kuhanje u izvedbama: indukcija, high light ili plin, širine 60 cm
  • Kuhinjska napa upravljana pomoću gumba, u širini 60 ili 90 cm
  • Kombinirani hladnjak neto zapremnine 305 l, No Frost Absolute, A+
  • Perilice rublja s do 1400 okretaja centrifuge te 6-kg punjenja i izuzetno jednostavnim izborom odgovarajućeg programa
  • Dekorativna ploča za perilicu rublja, širine 60 cm

Gorenje Simplicity linija
svojom učinkovitošću i jednostavnim upravljanjem pojednostavnjuje naše živote i nudi nam jednostavno više slobodnog vremena, više uživanja i veselja.
Sa samo jednim logičnim gumbom
SIMPLICITY nudi najlogičnije izbore – one koje zaista upotrebljavate. Za sve je dovoljan samo jedan privlačan gumb!
Pametnim oblikom
SIMPLICITY ugađa vašem pogledu promišljenim oblikom i pristalim materijalima. Čuva vašu energiju ergonomijom: bez nepotrebnih pokreta i bez zamornog traženja pravih izbora!
Štedljivim djelovanjem
SIMPLICITY uvažava okoliš: malom potrošnjom energije, malom potrošnjom vode, tihim djelovanjem.
Dostupnom cijenom
SIMPLICITY je prihvatljiv vašoj lisnici: plaćate samo ono što zaista upotrebljavate. To omogućavaju uistinu vrhunska tehnološka dostignuća ugrađena u aparate!


Više na: Gorenje Simplicity