Dobitna učinkovitost pare - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 22. travanj 2010

Dobitna učinkovitost pare

Parni čistač, model SC 1800 R, odlikuje veliki tlak, nekih 5 bara, jednostavnost rukovanja i praktično nošenje jer ga se s priloženom trakom za nošenje može prenositi unaokolo. Vrijednost mu daje obilje nastavaka kojima se mogu čistiti uistinu sve vrste površina. Osnovna mlaznica posebno je praktična kod uklanjanja nečistoća u kuhinji, s plinskih plamenika, grijaćih ploča, do proreza u hladnjaku i slično. Poseban četkasti nastavak omogućava čišćenje fuga između keramičkih pločica a odlično se pokazuje i kod automobilskih naplataka. Krpa i četka za pod pobrinut će se za čiste podne površine i tepihe a poseban gumirani nastavak za uklanjanje prljavštine sa staklenih površina.
Parni čistač i dezinficira. Temperatura i snaga pare temeljito čiste sve površine i učinkovito uništavaju perut, salmonelu, bakterije i druge alergene bez bojazni od oštećenja površina koje se čiste. Kako je za čišćenje parnim čistačem potrebna samo voda iz pipe i nikakva kemijska sredstva za čišćenje, takav je način čišćenja prihvatljiv za okoliš i korisnika. 
Poseban poklopac na rezervoaru i gumb na upravljačkom dijelu cijevi vode brigu o sigurnom rukovanju čistačem. Stoga nema bojazni da bi se za vrijeme čišćenja opekli parom.

Kompaktan, lagan i prenosiv. Praktičan parni čistač iz Gorenja teži samo 3 kilograma i ima 13 metara dugačak priključni kabel. Priložena je i ovjesna traka za nošenje koja olakšava čišćenje.