Novi aparat za pečenje kruha iz Gorenja - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 22. travanj 2010

Novi aparat za pečenje kruha iz Gorenja

Novi aparat za pečenje kruha iz Gorenja

Kada vas ujutro u kuhinji dočeka svježi kruh

Danas nas na policama trgovina čeka izuzetna ponuda različitih okusa kruha. Možemo birati između punozrnatog, hrskavog, kukuruznog kruha a oni sretniji, koji su se našli u pravo vrijeme na pravome mjestu, mogu kupiti i sasvim svježi, još topao kruh. I znamo kako je. Svježi kruh samo rijetko u cijelosti preživi put do blagajne jer od njega putem otkinemo pokoji komad. Unatoč ogromnoj ponudi okusa i oblika, nema boljeg osjećaja od mirisa svježe pečenog kruha iz domaće kuhinje. Naše su bake bile kod pečenja kruha vrlo spretne i znale su pripremiti doručak s još uvijek pomalo toplim kriškama kruha na kojima se maslac ispod marmelade još topio. Takve trenutke možete dočarati i u svojim užurbanim jutrima jer su tu praktični kućanski pomoćnici koji vode brigu o pečenju kruha koji će vas svojim toplim mirisom ljubazno pozvati da ustanete iz kreveta.

Za mirisni početak dana

Za sve one koji daju prednost početcima dana, sa zamamnim mirisom svježeg kruha, nova linija malih kućanskih aparata iz Gorenja predstavlja aparate za pečenje kruha koji vode brigu o tome da nas ujutro, umjesto budilice, probudi miris svježe pečenog kruha. I to bez nepotrebnog ustajanja, što omogućava funkcija odgode početka pećenja do 13 sati. Sada je pečenje kruha kod kuće uistinu jednostavno: sve sastojke prema receptu usipate u aparat za pečenje, izaberete odgovarajući program AutoMenu i namjestite početak pečenja tako da kruh bude pečen točno onda kada vi to želite. Model aparata za kruh Gorenje BM 900 AL omogućava pečenje kruha u dvije različite zasebne posude s teflonskim premazom, u obliki štruce ili hljebčića.

Pečenje kruha može biti tako jednostavno

Za sve kruholjubce, koji baš nisu vješti pečenju, nudi se 12 recepata s unaprijed programiranim postupkom miješanja, podizanja i pečenja. Svaki od programa ima točno određen slijed funkcija i njihovog trajanja. Druga mogućnost je da si recept za svoj najomiljeniji kruh zamislite sami i pomoću aparata ispečete takvoga kakav odgovara vašem okusu. Aparat je tako primjeren svima onima koji već od prije peku svoj kruh ali i svima onima koji su do sada mislili da je to za njih preveliki zalogaj.

Model Gorenje BM 900 AL
Model aparata za kruh Gorenje BM 900 AL omogućava pečenje kruha u dvije različite odvojive posude s teflonskim premazom, u obliku štruce ili hljebčića. Kontrolno okno i osvijetljena unutrašnjost omogućavaju da lakše pratite pečenje i da se odlučite koliko jako zapečeni kruh želite. Ukoliko nemate vremena pratiti pečenje, boju korice odnosno stupanj zapečenosti kruha možete odabrati jednostavnim pritiskom na gumb s funkcijom CrustChoice. Aparat ima i LCD pokazivač kao i štedljivu funkciju nastavljanja pečenja nakon prestanka dovoda električne energije kao i praktičnu funkciju održavanja topline. Kvalitetno kućište od aluminija pridonosi elegantnom izgledu aparata i omogućava mu vidljivo mjesto na kuhinjskom pultu.

Model Gorenje BM 900 W
Model Gorenje BM 900 W omogućava pečenje kruha prema nekom od 12 programa iz izbora u AutoMeniju a praktično kontrolno okno omogućava lakše praćenje pečenja kao i donošenje odluke koliko jako kruh treba biti zapečen. Ukoliko nemate vremena pratiti pečenje, boju korice odnosno stupanj zapečenosti možete odabratii jednostavnim pritiskom na gumb s funkcijom CrustChoice. Aparat ima i LCD pokazivač te štedljivu funkciju nastavljanja pečenja nakon prekida dovoda električne energije kao i praktičnu funkciju održavanja topline.