Gorenje pećnica iz linije PURE primila naziv Proizvoda godine koji dodjeljuje engleska revija Get Connected - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 1. travanj 2010

Gorenje pećnica iz linije PURE primila naziv Proizvoda godine koji dodjeljuje engleska revija Get Connected

Gorenje pećnica iz linije PURE primila naziv Proizvoda godine koji dodjeljuje engleska revija Get Connected

Gorenje je na zahtjevnom engleskom tržištu za ugradbenu pećnicu iz linije Pure primilo naziv PROIZVOD GODINE 2010. koji dodjeljuje engleska strukovna revija Get Connected.

»Tehnička dorađenost aparata i napredno elektronsko upravljanje te stilski prepoznatljivi dizajn već na prvi pogled govore da je linija Pure dizajnirana za današnji aktivni i brzi način života. Pećnicu Pure odlikuje prepoznatljivi dizajn, kakvoća, funkcionalnost i cjenovna pristupačnost« komentirao je izbor stručni žiri koji je pećnicu Pure prepoznao kao onu koja se ističe u velikoj konkurenciji na tržištu i koji joj je dodijelio naslov pobjednice u kategoriji aparata za kuhanje. Žiri je činila skupina neovisnih stručnjaka iz industrijskih krugova i čitaoci ove strukovne revije.

Ruth Ferguson, voditelj marketinga u poduzeću Gorenje UK kaže: »Na nagradu smo vrlo ponosni. Ugled robnog znaka Gorenje u Velikoj Britaniji raste i zadovoljni smo što smo prepoznati kao takvi i nagrađeni za svoj trud. Čitaocima revije Get Connected se iskreno zahvaljujemo na njihovoj podršci kao i žiriju za prestižno priznanje.«

Ugradbene pećnice Pure spadaju u novu generaciju aparata za kuhanje Gorenje koja je već osvojila i hrvatske potrošače. Spomenuta pećnica smatra se za jednu od većih na tržištu i, unatoč korisnoj zapremnini od čak 60 litara, spada u štedljivi energetski razred A. S jedinstveno zaobljenim oblikom stropa pećnice HomeMADE, koji podsjeća na tradicionalne krušne peći iz prošlosti i inovativnim namještanjem grijača u dvije visine PerfectGril, omogućava izuzetne učinke krušne peći i ravnomjernu zapečenost jela. Tu prednost pećnica kombinira s brojnim suvremenim funkcijama rada kao što su brzo predgrijavanje FastPreheat koje omogućava da se pećnica zagrije na temperaturu 200 stupnjeva za samo 6 minuta, što je jedinstvena prednost na tržištu, multifunkcijska namještanja, zagrijavanje tanjura i mogućnost pečenja pomoću temperaturne sonde. Pećnica se jednostavno upravlja preko DirecTouch ekrana na dodir s velikim i jasnim simbolima, koji omogućava pečenje u samo tri koraka, što sve doprinosi praktičnosti i udobnosti upravljanja.

Gorenje linija Pure, prepoznatljiva po svojem elegantnom minimalističkom izgledu, svojim je funkcionalnostima prilagođena brzom tempu koji danas karakterizira naše živote.

Više na: www.gcmagazine.co.uk