Nova generacija kuhinja Gorenje i Marles - ravne linije i visoki sjaj - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 6. svibanj 2010

Nova generacija kuhinja Gorenje i Marles - ravne linije i visoki sjaj

Nova generacija kuhinja Gorenje i Marles ponosi se širokim izborom kvalitetnih materijala, vrhunskim dizajnom i visokofunkcionalnim tehnološkim rješenjima. Široki izbor boja i brojne mogućnosti kombiniranja kuhinjskih elemenata omogućavaju privlačne postave, posve po mjeri suvremenog korisnika koji želi u svoj dom unijeti više individualizma i drskosti.

Priznate robne marke Gorenje i Marles u zajedničkoj paleti nude baš sve što možete poželjeti. U najvećem izboru kuhinja zasigurno ćete pronaći stil koji u potpunosti pristaje vašem karakteru, bilo da je to Modern, Classic ili Rustic.

KUHINJA I DNEVNA SOBA U JEDNOM

Temeljna karakteristika suvremenih kuhinjskih postava je u tome da kuhinja i dnevni boravak postaju jedinstveni prostor koji graniči i povezuje kuhinjski otok ili poluotok. Time se stvara prostor u kojem se udružuje kulinarska kreativnost i društvenost a trendovi u razvoju kuhinjskog namještaja šire se i na ostale prostore. Neki kuhinjski elementi modularno se povezuju s elementima dnevnih boravaka, boje i materijali se skladno dopunjuju i stvaraju harmoničan prostor u kojem je ugodno družiti se kako za kuhinjskim pultom tako i za jedaćim stolom ili na sagu u dnevnom boravku.   

OBLIKA I FUNKCIJA, RUKOM POD RUKU

Važna prednost Gorenja je baš u cjelovitoj ponudi. Naime, suvremeni kuhinjski namještaj stilski dopunjuju još i najsuvremenije linije ugradbenih aparata Gorenje. Dorađeno oblikovani kućanski aparati Gorenje, designed by Karim Rashid, stapaju se u harmoničnu cjelinu s ravnim linijama i sjajnim površinama novih kuhinja Kira ili Fortuna. Zaobljene linije aparata u skladu su sa zaobljenim završnim elementima kuhinjskog namještaja. Aparati linije Gorenje Simplicity otmjeno pristaju u kuhinju Nola ili Lira čiji su element prepoznavanja visokosjajne površine od acryla.