Keramika za svaki ukus - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 6. svibanj 2010

Keramika za svaki ukus

U kuhinji nadahnuće ugodne obojenosti, u kupaonici očekivanje čistoće, na podu pouzdanost trajanja. Svuda potezi promišljenog oblikovanja koje je u skladu sa životnim stilom vašega doma. Svakidašnji izgled keramike važniji je nego što mislite.

Novost u programima Gorenje keramika je format pločica 20x40 cm u toplim bež i čokoladnožutim, bijelim ili sivim tonovima. Prividno ponešto uska paleta boja nudi brojne mogućnosti kombiniranja. Možete posegnuti za jednom bojom ili ih kombinirati međusobno: ljubitelji klasike posegnut će za dvobojnim kombinacijama a oni smjeliji, s eksperimentalnim duhom, možda i za trobojnim kombinacijama.

MINIMALIZAM ILI RASKOŠ

Uzorci i dekori zadovoljit će kako ljubitelje minimalizma tako i one koji žele u svojoj kupaonici doživjeti osjećaj raskoši i bajkovitosti. Ukrasne pločice i bordure obrađene su plemenitim materijalima kao što su zlato, srebro, platina, lister, koji u igri svjetla stvaraju dašak čarobnosti.

S jedne strane dekori su jednostavni i minimalistički, s daškom filigranske obrade i blago reljefnim površinama a s druge strane raskošni uzorci su sa stiliziranim i biljnim motivima dodatno obogaćeni zlatnim i srebrnim nanosima koji daju metalni efekt. Svi se dekori mogu međusobno kombinirati što još više obogaćuje izgled.