Plus X Award za user friendly upravljanje PERILICE RUBLJA SIMPLICITY! Razlog više za kupnju! - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 9. lipanj 2010

Plus X Award za user friendly upravljanje PERILICE RUBLJA SIMPLICITY! Razlog više za kupnju!

Gorenje je u četvrtak, 27. svibnja, u Kölnu u Njemačkoj, već sedmu godinu za redom primilo prepoznatljivu međunarodnu nagradu Plus X Award. Ovaj puta u kategoriji praktičnog upravljanja za perilicu rublja iz linije Gorenje Simplicity Light.

Perilica rublja Gorenje Simplicity WA 614 SYW, predstavnik linije kućanskih aparata Simplicity, Gorenjeve najnovije ponude na tržištima, svojom je minimalističkom jednostavnošću uvjerila stručni žiri kako je to pravi odgovor na suvremeni trend pojednostavljivanja svakidašnjice. 


»Upravljanje perilice rublja Gorenje Simplicity pomoću samo jednoga gumba vrlo je jednostavno i optimalno funkcionalno. Uvjerljiv je i izgled aparata. Vizualno privlačan i ergonomski oblikovan gumb za biranje programa djeluje jednostavno a istovremeno elegantno i profinjeno,« glasilo je obrazloženje stručnog žirija. Sa žirijem, koji čini 144 vrhunska i neovisna stručnjaka iz 32 države te 40 visoko kvalificiranih partnera, Plus X Award se smatra najvećim natječajem u području tehnologije, športa i životnih stilova na svijetu. Ove je godine bilo prijavljeno više od 1000 proizvoda iako je tek 270 proizvoda, iz 13 područja, uspjelo uvjeriti žiri.

Jednostavno i štedljivo pranje u perilicama rublja Gorenje Simplicity  

Minimalistički dizajnirana perilica rublja Gorenje Simplicity WA 614 SYW sa 6-kilogramskim punjenjem, 1400 okretaja u minuti, LED-pokazivačem i naprednom tehnologijom nudi korisniku i okolišu prihvatljiv način rada. Diči se oznakom AAA jer ugrađena napredna tehnologija UseLogic® omogućava najbolje energetske učinke. Potrošnja energije je za 10 posto niža nego inače u razredu A navedenom na energetskoj naljepnici dok učinak pranja i centrifugiranja ispunjava standarde visokog A razreda. 

Programi se biraju pomoću jednog jedinog logičnog gumba a među ikonama su posebno istaknute one koje označavaju programe koji se najčešće upotrebljavaju: Pamuk 60 °C, Miješano rublje 40 °C i Osjetljivo rublje 30 °C. To su najčešće upotrebljavani programi pranja u europskim domaćinstvima koji pokrivaju čak 80 posto svih potreba za pranjem rublja.  

Privlačan izbor programa zaokružuju dodatni programi kao što su to 17 minutni Quick program za brzo pranje, program za ručno pranje, poseban samočistivi program SterilTub te upotpunjeni sigurnosni sustavi – program AquaStop, sigurnosna razinska sklopka, kontrolni sustav SCS, senzorska kontrola pjenjenja i zaštita od prelijevanja.