Gorenje kuhala na paru - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 4. lipanj 2010

Gorenje kuhala na paru

Ukusan i zdrav obrok bez dodanih masnoća i soli

Tempo života nas sve previše puta dovodi do toga da si tokom radnoga dana stignemo priuštiti samo neki obrok brze hrane ili da čak cijeloga dana ne uspijemo pojesti ni jedan topli obrok. Stoga što su prehrana i zdravje tijesno povezani, Gorenje je ponudilo nove modele kuhala na paru koja svojom jednostavnom uporabom i kakvoćom olakšavaju svakodnevnu pripremu hrane i štede vrijeme. 

S novim kuhalom na paru Gorenje FS 900 E možete sebi i svojim najbližima brzo pripremiti istinski zdrav obrok. Kuhalo je prikladno kako za potpune početnike tako i za iskusne kuhare iz zadovoljstva. Više prednamještenih programa i brojne dodatne funkcije za poboljšavanje okusa pripremljenih jela omogućavaju da i početnik bez poteškoća uđe u svijet kuhanja a istovremeno olakšavaju kuhanje svima onima koji u određenom trenutku nemaju vremena a svjedno bi željeli pojesti nešto zdravo. Važne i dobrodošle funkcije novog parnog kuhala su i odlaganje uključivanja do 12 sati, automatsko isključivanje po isteku namještenog vremena kuhanja i zvučni signal koji upozorava na manjak vode u kuhalu te automatsko isključivanje u slučaju daljnjeg nepropisnog rada. Odvijanje kuhanja ispisuje se i na LCD zaslonu kuhala.

Zdrav i kvalitetan obrok
Odlika kuhala na paru Gorenje FS 900 E je, pored brzine i jednostavne uporabe, i zdravi način pripreme hrane. Naime, kuhanjem u pari u velikoj se mjeri sačuvaju vitamini i hranjive tvari a čak i boja namirnica ostane prirodna. Unatoč izrazito brzom tempu života mogu se, pomoću novog Gorenjevog parnog kuhala, sada svi oni koji žele voditi brigu o zdravom životu pobrinuti za kvalitetan dnevni obrok i uživati u punoći različitih okusa.