Upoznajte novu SmarSofa by Gorenje - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 7. rujan 2010

Upoznajte novu SmarSofa by Gorenje

SmarSofa je pametan potez koji će primamiti svakog aspiranta za mjesto Bonda a kamoli ne svakoga onoga od nas koji traga za malo zadovoljstva u vrijeme gošćenja. Sve najbolje da bi zadovoljili svoje goste – i naravno više svježih jagoda i ohlađenog pjenušca! Samo lagani dodir daljinskog upravljača i vaše svježe poslastice i užitci pojavljuju se izranjajući iz sofe. A kako je svatko, kada mu se za to ukaže prilika, prinuđen igrati ulogu Bonda, Gorenje je ponovno pomaknulo granice konvertibilnosti.

Tehnologija s inovacijom

Lidija Pritržnik, kreativni direktor i ključni član Gorenjevog odvažnog dizajnerskog tima, inspirirana Smerdeljevim konvertibilnim konceptom, ozbiljno se razigrala i dizajnirala nježnu instalaciju koja utjelovljuje zaštitu, obilje, prosperitet, dobar ukus i ponešto opušteni hedonizam.

Nova SmarSofa je promjenljivi dio namještaja koji u sebi uljučuje potpuno ugrađeni hladnjak. Daljinski upravljani mehanizam rotirajućih rashladnih plitkih zdjela omogućava njihovo podizanje i spuštanje na željenu visinu. Jednostavni dodir je ono što je potrebno da se osvježavajući piknik pojavi pred očima vaših gostiju.

Sofa postaje tehnološki prostor koji se može prilagoditi po želji. Ona može stvoriti barem tri različita rasporeda, biti sofa samo za sjedenje na njoj, sofa za udobno sjedenje u njoj ili sofa za predvorje iz ozbiljnog scenarija. Sa svojom mat ili sjajnom policom lakiranog mediapana ili poliranim Kerrockom u kombinaciji s tekstilima različitih boja ili kožnatom opcijom, daje odgovor na sve zahtjeve za komforom i kontrastom. 

Pitate se kako učiniti prvi uspješan korak? SmarSofa, sa svom svojom prestižnom tehnikom i tehnologijom predstavlja poziv – poziv da pritisnete taj sretni daljinski upravljač, pokucate na dugu i uđete u stvarnu Hedoniju.