Jubilarna linija Gorenje Simplicity Moonlight - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 7. rujan 2010

Jubilarna linija Gorenje Simplicity Moonlight

Koncept aparata Gorenje Simplicity pojednostavnjuje život i nudi više slobodnog vremena, više uživanja i veselja.

Za svoj 60. jubilej Gorenje predstavlja ekskluzivnu liniju aparata Gorenje Simplicity Moonlight, novu inačicu kod korisnika izuzetno omiljele obitelji aparata Gorenje Simplicity, do sada na izbor u crnoj i bijeloj boji. Linija Gorenje Simplicity Moonlight impresionira svojim srebrnim izgledom i uvijek aktualnom kombinacijom stakla i metalnih materijala. Sjajne srebrne staklene površine dopunjuje ergonomski oblikovani gumb, kao zaštitni znak cijele linije, i ručka od poliranog aluminija koja ujednačuje izgled cijele linije.

Koncept Gorenje Simplicity je odgovor Gorenja na suvremene trendove stanovanja koji diktiraju poštivanje vremena korisnika i pojednostavnjivanje njegove svakidašnjice. Radi se o potpuno prilagođenoj liniji aparata koji pored tehnološke dorađenosti omogućavaju i jednostavno i logično upravljanje pomoću samo jednog gumba. Bez zamornog čitanja uputa za uporabu jer korisnika kroz sve postupke i prednamještene programe vode odgovarajuće ikone na gumbu odnosno upravljačkoj površini. Uistinu jednostavno; vi samo izaberete prednamješteni program a napredna se UseLogic®  tehnologija pobrine za sve ostalo. Otud ime linije - Gorenje Simplicity.

Aparati nove linije spadaju u štedljive energetske razrede A, A+ i A++, s izborom brižljivo odabranih programa na temelju iskustva europskih korisnika a koji su namijenjeni svim korisnicima koji cijene praktičnost i jednostavnost uporabe – bez obzira na to kupuju li oni svoj prvi aparata ili zamjenjuju stari – i već točno znaju koje funkcije i svojstva aparata uistinu trebaju i stvarno upotrebljavaju.

Već nekoliko godina stručnjaci u brojnim istraživanjima zapažaju promjenu životnog stila i želju za jednostavnijim sadržajno ispunjenim životom. Mnogi se na svijetu svjesno odlučuju za jednostavniji život. Takvom odlukom izabiru životni stil s manje biranja i manje odlučivanja – a istovremeno više uživanja, više života! Neki misle da se time smanjuje kakvoću života dok je bitna dobit u vremenu za ono što čovjeka uistinu veseli. Sada više vremena, manje odlučivanja i manje kompliciranih biranja omogućava linija aparata Simplicity iz Gorenja: vrhunska tehnologija u obliku koji prvenstveno omogućava jednostavnu uporabu.

Linija Gorenje Simplicity Moonlight impresionira jednostavnim upravljanjem samo jednim logičkim gumbom, promišljenim oblikom i odgovarajućim materijalima, učinkovitošću i štedljivošću te dostupnom cijenom kod koje korisnik uistinu plaća tek ono što uistinu i upotrebljava. Manje odlučivanja, više života.