Gorenje predstavlja novu kolekciju Gorenje Pininfarina Steel - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Nedjelja, 5. rujan 2010

Gorenje predstavlja novu kolekciju Gorenje Pininfarina Steel

Ljepota i snaga metala zarobljena u novoj kolekciji

Kolekcija Gorenje Pininfarina Steel je elegantna kolekcija koja slijedi urbane trendove preplitanja različitih materijala i boja; plemenitog metala i stakla. Čine ju kombinirani hladnjak, ugradbena pećnica, štednjak, steklokeramičke i indukcijske ploče za kuhanje s jedinstvenom funkcijom Slider touch control - razvijenom u Gorenju, plinska ploča za kuhanje na staklokeramici s naprednim elektronskim upravljanjem na dodir, kuhinjska napa te dekorativne ploče za perilicu posuđa i mikrovalnu pećnicu.

Inovativna tehnološka rješenja

Kolekcija Gorenje Pininfarina Steel predstavlja i nova tehnološka rješenja. Pećnicu odlikuju inovativna rješenja HomeMade, za koja je karakterističan zaobljeni oblik unutrašnjosti pećnice koji omogućava učinke tradicionalnih krušnih peći, i inovativno DirecTouch upravljanje. Izbor ploča za kuhanje dopunjuje još i plinska ploča za kuhanje na staklokeramici s posebno dizajniranim rešetkama od lijevanog željeza i s naprednim elektronskim upravljanjem na dodir što je jedinstvena novost na tržištu u ponudi plinskih ploča za kuhanje.

Prestiž i elegancija

Kolekcija nagovara ljubitelje vrhunskog dizajna i plemenitih metala koji u najprestižnijim aparatima i dizajnerskim kolekcijama Gorenja prepoznaju bezvremenu ljepotu i neprolaznu eleganciju te pravi odgovor na svoj životni stil. Nova kolekcija personificira udoban i prestižan život u koji se zaklinju suvremeni potrošači koji sebi biraju samo najbolje i koji svojim načinom života učestvuju u stvaranju trendova.

Kolekcija Gorenje Pininfarina Steel bila je premijerno predstavljena na sajmu IFA 2010 u Berlinu. Na tržištima je kupci mogu očekivati u 2011. godini.

Više informacija i fotografije visoke rezolucije pronađite u Gorenje IFA 2010 Press Room-u