Visoka učinkovitost čišćenja - PyrolyseSupreme - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 16. studeni 2010

Visoka učinkovitost čišćenja - PyrolyseSupreme

Nove Gorenje pećnice s pirolizom

Gorenje pećnice s pirolizom – PyrolyseSupreme spadaju među najučinkovitije na tržištu. Odlikuje ih potpuni pirolitički koncept automatskog čišćenja. Zahvaljujući visokoj temperaturi od 465 °C te inovativnoj kombinaciji grijača i kruženja zraka pomoću ventilatora, osigurano je optimalna čistoća i u najskrivenijim kutcima.

Pirolitičko čišćenje traje od 90 do 150 minuta ovisno o odabranom programu, a 30 minuta po završetku programa (nakon što je pećnica ohlađena i odbravljena) ostatke prljavštine u obliku prašine jednostavno obrišete vlažnom krpom i čišćenje je gotovo. Unutrašnjost pećnice, posude za pečenje i žičane vodilice presvučene su posebnim, visokotemperaturno otpornim pirolitičkim emajlom pa ih stoga za vrijeme postupka pirolize ne treba uklanjati. 

Pećnice imaju učinkovito halogeno osvjetljenje. Za vrijeme procesa pirolitičkog čišćenja pećnica se zagrije na 465 °C. Kada temperatura dosegne 250 °C, vrata se zbog sigurnosti korisnika automatski hermetički zatvore odnosno zabrave. Kao što smo već rekli, zajedno s pećnicom možete očistiti i poneki od pribora koji može također ostati u pećnici. 

Zahvaljujući visokoj temperaturi te inovativnoj kombinaciji grijača i kruženja zraka pomoću ventilatora, osigurana je optimalna čistoća i u najskrivenijim kutcima. U gornjem se dijelu pećnice nalazi posebni katalizator koji i za vrijeme procesa čišćenja odmah uklanja i neugodne mirise te dim. S obzirom na zaprljanost unutrašnjosti pećnice, može se izabrati jedan od tri ponuđena stupnja intenziteta čišćenja. PyroGentle (nježni, vrijeme trajanja: 90 min), PyroNormal (srednji,vrijeme trajanja: 120 min) ili PyroIntensive (snažni, vrijeme trajanja: 150 min).
Kada temperatura  padne na sigurnu razinu, vrata se pećnice ponovno odbrave, ostatci prljavštine u obliku prašine jednostavno se obrišu vlažnom krpom i čišćenje je završeno. Kod normalne uporabe pećnice dovoljno je pirolitičko čišćenje obaviti svaka dva do tri mjeseca.