Gorenje RedSet - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Ponedjeljak, 6. prosinac 2010

Gorenje RedSet

Ekskluzivni RedSet odabranih aparata Gorenje ističe se ekstravagantnom bojom, profinjenom estetikom i prihvatljivošću za okoliš koja se temelji na maloj potrošnji struje i vode. Crvena se trojka sastoji od crveno lakiranih aparata kao što su: kombinirani hladnjak-zamrzivač, perilica rublja i kondenzacijska sušilica rublja. Svi se modeli, pored izvanrednog dizajna, prije svega ističu inteligentnim funkcijama aparata i inovativnom dodatnom opremom koje se brinu za nisku potrošnju energije.

Gorenje RedSet kombinirani hladnjak / zamrzivač RK 60359 HRD 

Napadno crveno lakirani aparat u kuhinji: samostojeći aparat visine 1,80 m, s velikodušnim transparentnim rasporedom u unutrašnjosti, s puno prostora za jela i pića, nudi u zaobljenom obliku coole-optike najviši stupanj komfora - i to uz energetsku učinkovitost vrhunskog razreda A++ i potrošnju struje od samo 230 kWh godišnje. Neto zapremnina od 322 litre čini ga pogodnim za svrstavanje u XXL-format. Korisna zapremnina zamrzivačkog dijela kapaciteta 4 zvjezdice iznosi 92 litre. Dva udubljena spremišta u vratima kao i pretinac za XL-boce u unutrašnjim vratima vode brigu o prostorno štedljivom čuvanju napitaka.

Gorenje RedSet perilica rublja WA 72145 RD
Perilica rublja linije Gorenje RedSet uvjerava ne samo svojom lijepom vanjštinom već i izvanrednim ekološkim vrijednostima: S učinkovitošću pranja i centrifugiranja u razredu A i s razredom energetske učinkovitosti A (A-10%), snažna perilica rublja troši do 10 % manje energije od uobičajenih perilica istog razreda energetske učinkovitosti - kod potrošnje vode od samo 49 litara. Pritom perilica proizvodi 1.400 okretaja u minuti, ima kapacitet punjenja od 7 kg a opremljena je inteligentnim funkcijama kao što je npr. tehnologija UseLogic®: Zahvaljujući inteligentnoj automatici, koja skrbi o količini, potrošnja se vode prilagođava konkretnoj količini i svojstvu rublja i time jamči za izvanredni rezultat pranja kod minimalne potrošnje vode. Inovativni zaštitni sustavi kao djelomični AquaSTOP, zaključavanje programa - sustav dječje zaštite (CDP), zaštita od prelijevanja ili sustav kontrole stabilnosti (SCS) vode brigu o maksimalnoj i funkcionalnoj sigurnosti. Specijalni program „Quick 17“ pere zaprljano rublje za samo 17 minuta u programu Pamuk kod 30 stupnjeva. S podesivim prednamještanjem može se početak pranja odgoditi za do 24 sata te namjestiti jednostavno i potpuno individualno pranje.

Gorenje RedSet kondenzacijska sušilica rublja D 72326 RD
Uspjela simbioza dizajna i visoke tehničke funkcionalnosti: Nova kondenzacijska sušilica s komfornim 34-centimetarskim otvorom vrata i kutom otvaranja vrata od 180 stupnjeva djeluje ekstravagantno i ujedno čisto – i pritom jamči kapacitet sušenja do 7 kg u razredu energetske učinkovitosti B. Zahvaljujući optimalnom vođenju zraka i odličnom kapacitetu kondenzatora, ova se sušilica ubraja u najekonomičnije sušilice rublja na tržištu. Idealna je za velike komade rublja: Zahvaljujući specijalno ugođenom reverzibilnom okretanju bubnja, osiguran je optimalni ravnomjerni učinak sušenja i u XL-programu – bez nepriličnog stvaranja nabora i bez zaostale vlage u pojedinim dijelovima rublja. Napredna tehnologija UseLogic®, sa senzorima vlage, vodi i u liniji RedSet brigu o stalnoj kontroli stupnja vlage rublja te time optimalno i sa sigurnošću određuje vrijeme sušenja: Postigne li se željeni stupanj suhoće, sušilica rublja automatski zaustavlja sušenje kako se rublje ne bi previše osušilo. Ručno podesivo biranje vremena početka do 24 sata unaprijed vodi brigu o najvećem mogućem komforu rada i osigurava završetak sušenja u vrijeme prema vlastitom izboru.