Gorenje na sajmu LivingKitchen 2011 u Kölnu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 26. siječanj 2011

Gorenje na sajmu LivingKitchen 2011 u Kölnu

Gorenje na sajmu LivingKitchen 2011 u Kölnu
Nova međunarodna izložba LivingKitchen je trgovački sajam koji se fokusira na sve aspekte kuhinja nudeći kako poslovnim posjetiocima sajma tako i širokoj publici priliku da iskuse kućne interijere budućnosti. Sajam je zanimljiv specijalistima i ekspertima, kuharima amaterima, gurmanima i štovateljima tehnologije i dizajna. 

Gorenje izlaganje posebno je usmjereno na prezentiranje širokog i raznolikog niza premium ugradbenih aparata. To uključuje skidanje vela s Gorenje+ ekskluzivnih ugradbenih aparata dobavljivih kod specijalista za kuhinje i namijenjenih najzahtjevnijim klijentima. Partnerstvo s odabranim specijalistima za kuhinje počiva na solidnoj distribucijskoj mreži Gorenje Grupe koja je prisutna u 70 zemalja na svim kontinentima.

Franjo Bobinac, predsjednik i izvršni direktor Gorenja: "Razvoj novih proizvoda jedan je od motora koji potiču rast poslovanja Gorenja. Rezultati najnovijih razvojnih aktivnosti premijerno su prikazani na sajmu u Kölnu, na jednom od tri najvažnija sajma za našu industriju, pored Milana i Berlina. Posebno smo ponosni što pred našim poslovnim partnerima i širokom publikom možemo skinuti veo s našeg novog robnog znaka Gorenje+ uvedenom specijalno za distribuciju kroz kuhinjske studije odnosno ateljee. Prošireni portfelj robnih znakova i inovativnih proizvoda još će više potaknuti prodaju naših proizvoda s osnovnim robnim znakom".

Gorenje+ ekskluzivni aparati temelje se na razumljivom konceptu korisničkog iskustva i dizajna u kojem se kombinira široki niz superiornih aparata za kuhanje i hlađenje kao i perilice posuđa. Ti se aparati ponose brojnim tehnološki naprednim svojstvima, čak i globalnim inovacijama. Gorenje+ je prvo koje nudi pećnice s jedinstvenim programskim modulom iChef+ s velikim TFT pokazivačem u boji koji omogućava biranje funkcija jednostavnim klizanjem prsta po zaslonu. To je revolucija koja koristi do danas najsnažniji računalni upravljački sustav za pećnicu u svrhu omogućavanja izvrsnih rezultata kuhanja a koji je i patentno zaštićen. Upravljanje pećnicom postaje čisto zadovoljstvo koje priziva najuzbudljiva iskustva koja nude elektronski proizvodi za široku potrošnju.  
Uz prezentaciju Gorenje noviteta i premijeru znaka Gorenje+, dio izložbenog prostora prikazat će robni znak Atag, vodeći zapadnoeuropski dizajnerski robni znak koji kao dio međunarodne Gorenje Group postoji od 2008. godine.