Zaboravljena SMS poruka Sandi Mihić opremila dom Gorenje proizvodima u vrijednosti 200.000 kuna - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Ponedjeljak, 21. veljača 2011

Zaboravljena SMS poruka Sandi Mihić opremila dom Gorenje proizvodima u vrijednosti 200.000 kuna

Zaboravljena SMS poruka Sandi Mihić opremila dom Gorenje proizvodima u vrijednosti 200.000 kuna
Sanda Mihić iz Nuštra kupila je Gorenje perilicu za rublje, a nakon povratka kući, premda nikada ne sudjeluje u nagradnim igrama, poslala je sms poruku s brojem računa koja ju je uključila u nagradu igru GORENJE – NAJBOLJI IZBOR. Na to je vrlo brzo posve zaboravila, te je iznenađenje bilo još veće kada je dobila obavijest da je upravo ona osvojila glavnu nagradu – opremanje stana proizvodima Gorenje u vrijednosti 200.000 kuna.

"Prvo mi nije bilo jasno što mi to govore. Sasvim sam zaboravila da sam i poslala tu poruku 5. prosinca nakon što smo kupili perilicu za rublje u Vinkovcima jer je brzo nakon toga počela gužva oko pripreme za blagdane. Kad su mi se misli malo sredile oduševljenje je bilo ogromno. Prošle godine smo renovirali kuću i nismo mogli kupiti novu kuhinju. Uzeli smo samo novu bijelu tehniku, i to sve Gorenje proizvode. Stare kuhinjske elemente smo malo preuredili, ali oni više nisu funkcionalni i jako ih je teško održavati. Palo mi je na pamet da je valjda Bog od gore vidio kako nam je bilo teško i poslao nam ovu nagradu", rekla je oduševljena Sanda Mihić.

Sanda Mihić u Nuštru živi od 1992. godine. Rodom je iz Sinja, a supruga Kazimira upoznala je na Fakultetu šumarstva u Zagrebu. Na četvrtoj godini studija su se vjenčali i u kratkom vremenu dobili dva sina Ivana i Miju. Za vrijeme rata obiteljska kuća Sande Mihić dobila je tri izravna pogotka grantom, a sedam je palo u dvorište kuće. Kada je Sanda došla u Nuštar u kući nisu imali struje, vode i telefona. "Ma to je bila ljubav neviđena", prisjeća se Sanda Mihić jer je jedino zbog supruga Kazmira pristala doći živjeti u Slavoniju, u ratom razoreni Nuštar. Danas Sanda Mihić radi kao stručni suradnik za analize u planskom odjelu Uprave Hrvatskih šuma u Vinkovcima, suprug Kazimir je državni službenik i radi u pliciji, a Ivan i Mijo su srednjoškolci strasno zaljubljeni u nogomet.

Nuštar je malo mjesto u istočnoj Slavoniji, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, na prometnici Vinkovci-Vukovar, ali ima bogatu i burnu povijest koja seže od 12. stoljeća. U Domovinskom ratu Nuštar je bio potpuno razoren ali obranjen, i ostao je istureni neokupirani dio koji je zaustavio širenje tzv. Krajine na zapad Hrvatske. Premda potpuno obnovljen, još uvijek liječi ratne rane i bori se s brojnim problemima, kao i većina mjesta na istoku Hrvatske.

Gorenje je izuzetno zadovoljno što glavna nagrada ide upravo u Nuštar, na područje od posebne državne skrbi, te što svojom nagradom, premda dobivenom u igri na sreću, pomaže ravnomjernom razvoju i podizanju životnog standarda građana svih regija u Republici Hrvatskoj.

O NAGRADNOJ IGRI

Nagradna igra GORENJE – NAJBOLJI IZBOR  trajala je od 19. 11. do 31. 01. 2011. godine, a pravo sudjelovanja imali su svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su kupili barem jedan proizvod trgovačke marke Gorenje u vrijednosti iznad 500,00 kn. Prijava sudjelovanja vršila se slanjem SMS poruke, jedna osoba mogla je sudjelovati s neograničenim brojem računa, a jedan broj računa mogao se poslati samo jednom.

Fond nagrada:

GLAVNA NAGRADA  je opremanje stana proizvodima Trgovačke marke Gorenje u vrijednosti 200.000,00 kn. Drugu nagradu čini 10 hladnjaka Gorenje model RF 62308 OBB ukupne vrijednsti 63.990,00 kn, dok treću nagradu čini 20 usisivača Gorenje model VCK 2202 RDC ukupne vrijednosti 19.980,00 kn.

Gorenje Zagreb d.o.o. ovim putem još jednom zahvaljuje svim svojim vjernim kupcima.