SteamTech - do savršenstva s manje ili čak bez glačanja - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 8. veljača 2011

SteamTech - do savršenstva s manje ili čak bez glačanja

SteamTech - do savršenstva s manje ili čak bez glačanja
Nova tehnologija njege rublja pomoću pare izgladit će sve nabore! Glačanje pamučnog ili miješanog rublja od sada će biti puno lakše ili čak možda više uopće neće biti potrebno.

Proces sušenja odjeće funkcionira od površine prema unutrašnjosti. Za vrijeme procesa sušenja, a posebno na njegovom završetku, kada odjeća leži na dnu bubnja, ona se stlači i posljedično tome izgužva. Stoga je potrebno glačanje. No ne ako za sušenje rublja koristite Gorenje kondenzacijsku sušilicu koja uključuje SteamTech tehnologiju.

Kako djeluje sušenje parom pamučnog ili rublja mješovitog sastava?
Program sušenja parom ravnomjerno ovlaži površinu odjeće tako da, kada se ona izvadi iz sušilice, nabori budu ublaženi i vrlo mali, tako da glačanje možda neće bit ni potrebno.

Kako osvježiti već nošenu odjeću?
Program osvježavanje može se upotrijebiti za odjeću koja nije prljava već ne miriše dobro (po hrani iz restorana ili dimu cigareta). Vlažni zrak upit će mirise i ukloniti ih iz odjeće tako da je nećete trebati prvo prati, zatim sušiti. Time štedite vrijeme, vodu, energiju i novac.

Što ako ne volite ili jednostavno nemate vremena za glačanje košulja?
Potpuno izdvojen i izuzetan program sušenja košulja parom razveselit će one koji nikako ne vole glačanje. U sušilicu rublja jednostavno umetnite do 5 opranih košulja koje će sušilica za samo 20 minuta posušiti i na kraju pomoću pare na njima zagladiti sve nabore. Moći ćete ih praktično, bez glačanja, odmah pospremiti u ormar. Odlično rješenje!