iChef+: Globalna revolucija kroz jedinstveno upravljanje na dodir - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 1. ožujak 2011

iChef+: Globalna revolucija kroz jedinstveno upravljanje na dodir

iChef+: Globalna revolucija kroz jedinstveno upravljanje na dodir
Plus za više zadovoljstva s profesionalnim učincima – s logičnim upravljanjem na dodir pomoću obojenih ikona! Gorenje+ nudi prve pećnice s elektronskim programskim modulom i velikim zaslonom u boji koji omogućava biranje funkcija jednostavnim klizanjem prsta po zaslonu. Kompleksna se inovacija pretvara u jednostavnost uporabe u izuzetno privlačnom obliku. Upravljanje pećnice postaje čisti užitak koji podsjeća na iskustvo koje se nudi u elektroničkim proizvodima potrošačke elektronike. Ovo je revolucija koja upotrebljava danas najsnažnije računalsko upravljanje kako bi se omogućili izvanredni rezultati kako početnicima tako i profesionalcima. Jednostavno, logički, inovativno. Plus za kuhanje i gurmanske užitke!

Glavni meni. Dodir do dodira. Slajd do slajda. 
Plus za brzi pristup željenim sadržajima! Na početku će zaslon pokazati vrijeme i datum. Kada dodirnete zaslon zaštićen staklom, pojavit će se glavni meni koji vam omogućava namjestiti vrijeme i datum kao i jezik – nudeći na izbor 30 opcija. Glavni je meni i vaše polazište prema meniju s programima kuhanja: od SIMPLEbake, AUTObake, PRObake, STEPbake, MYbake do EXTRA

SIMPLEbake. Plus za najjednostavniji put do omiljelog jela onda kada ga želite! 
Kada se izabere opcija SIMPLEbake, na interaktivnom zaslonu u boji pojavi se devet fotografja u boji koje predstavljaju 9 kategorija jela koja se najčešće kuhaju u pećnici. Odaberite kategoriju jela koje želite pripremiti. Prednamješteni program već uključuje namještanja za izbor grijača, razine na koju treba umetnuti posudu za pečenje ili žičani nosač i trajanje programa na temelju pretpostavljene standardne količine. Program će se automatski prilagoditi vašem unosu procijenjene težine, izboru dogotovljenosti i moguće vremenu završetka jela. iChef+ će izvještavati o svakom jednostavnom koraku koji treba biti učinjen a kada hrana bude gotova, zaželjet će vam dobar tek.

AUTObake. Plus za raskošni izbor 65 prednamještenih jela! 
iChef+
 već uključuje prednamještena optimalna namještanja za 65 jela u 10 kategorija. Namještanja su podešena prema količini, željenoj razini dogotovljenosti i možda vremena završetka kuhanja. Izaberite kategoriju jela (npr. meso, povrće, tjestenina, itd.), odaberite jelo iz kategorije i pritisnite START. Program će vas pitati za procijenjenu težinu, željenu razinu dogotovljenosti i vrijeme kada želite da vam hrana bude kuhana. Sva se ostala podešavanja izvode automatski sve dok program ne proizvede pouzdane i ukusne rezultate u vrijeme koje ste odredili. 

PRObake. Plus za gospodare koji teže totalnoj kontroli! 
PRObake izbori
 daju kuharu svu kreativnu slobodu koju bi mogli poželjeti povećavajući pouzdanost i preciznost postupaka kuhanja na novu razinu. Želite li upotrijebiti samo neke grijače, točno namjestiti temperaturu, itd.? Nema problema! Pećnicu možete upotrijebiti na konvencionalni način na koji ste navikli. Ali inovativni zaslon omogućava i više od toga. Kuhanje u nekoliko koraka: revolucionarni novipodprogram STEPbake, jedinstveno i patentirano svojstvo koje vam omogućava namještanje do 3etape s različitim, potpuno prilagođenim namještanjima! Ovo je istinska revolucija u jednostavnom prednamještanju. 

STEPbake. Plus za kuhanje u precizno određenim koracima! 
Namještanja upotrijebljena u kombinaciji s vašim vlastitim PRObake izborima ne trebaju se mijenjati za vrijeme procesa kuhanja; štoviše, možete ih odrediti unaprijed! Na primjer, možete započeti s niskom temperaturom, zatim preći na visoku i završiti sa srednjom; možete poželjeti da na početku rada djeluju svi grijači ali samo gornji od nekog trenutka; možete poželjeti promijeniti namještanja, posebno s obzirom na vremenske intervale – sve ovisi o vama. Inovativni, patentno zaštićeni sustav omogućava namještanje do 3 uzastopne kombinacije sustava zagrijavanja, temperature i trajanja – na jednostavni način. Zaslon uvijek prikazuje namještanja koja su trenutno važeća u pećnici. 

MYbake. Plus za ponovno stvaranje vaših najuspjelijih kombinacija! 
Program MYbake
 omogućava biranje prednamještenih recepata i pohranjivanje vaših vlastitih kombinacija održavajući kuharsku biblioteku namještanja za čak 150 jela. Memorijski program nudi 10 kategorija hrane (kao što su meso,riba i plodovi mora, povrće, kruh, itd.) i 15 jela i kombinacija upotrijebljenih za kuhanje unutar svake kategorije. Vaša omiljena jela možete pohraniti u programu AUTObake ili možete pohraniti bilo koje željeno jelo za koje ste stvorili svoj vlastiti željeni postupak upotrijebivši funkcije PRObake i STEPbake. Pouzdano automatsko ponavljanje postupaka uvijek je na raspolaganju, udaljeno samo jedan dodir! 

EXTRA. Plus za pravu pomoć u bilo koje vrijeme – na odgovarajućoj temperaturi! 
EXTRA izbori omogućavaju automatsko podešavanje temperature za zadatak prema vašem izboru kao što je brzo predgrijavanje pomoću svojsva Preheat+, održavanje pripremljene hrane toplom s Warming+, zagrijavanje tanjura prije posluživanja sa Serving+, itd. Ovdje postoje i prikladna prednamještanja temperature za odleđivanje smrznute hrane pomoću svojstva Defrost+. EXTRA izbori uključuju i namještanje sonde za meso (Probe+) te jednostavno čišćenje samo uz uporabu vode (Cleaning+