Usisavač s vodenim filterom - Gorenje VCK1802WF - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 19. travanj 2011

Usisavač s vodenim filterom - Gorenje VCK1802WF

Novi ergonomsko oblikovani usisivač Gorenje VCK1802WF za suho čišćenje opremljen je s vodenim filtrom i namijenjen je svima onima koji ne žele stalno kupovati vrećice za usisavanje. Ovaj model iz Gorenja je jedini usisivač na tržištu koji je opremljen vodenim filtrom, a ima dimenzije kompaktnog usisivača.

Stiglo je proljeće i približava nam se Uskrs. Svatko želi temeljito očistiti svoj dom i zato je Gorenje na tržište izbacilo još jedan novi model usisivača s vodenim filtrom koji će vam znatno olakšati i ubrzati čišćenje vašeg doma, a da pri tome ne morate stalno mijenjati i kupovati nove vrećice. 

Ovaj usisavač odlikuje još i napredno mekano pokretanje motora SOFT START, njegov  snažni 1800W motor, HEPA filtriranje, 17m veliki krug dohvata i super tihi rad. Usisavači Gorenje rade tiho i potpuno bez buke. Glasnoćom nećete uznemiravati nikoga - ni po noći ni rano ujutro. Pored toga, usisavači imaju stabilne kotače od meke gume koji ne oštećuju namještaj i osjetljive podne površine. Nakon usisavanja neće ostati nijedan trag kotača ili prašine.