Gorenje omogućilo da Rene Bitorajac zapleše Zumbu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Ponedjeljak, 13. lipanj 2011

Gorenje omogućilo da Rene Bitorajac zapleše Zumbu

Gorenje omogućilo da Rene Bitorajac zapleše Zumbu

Rene Bitorajac je obogatio svoje plesno iskustvo iz „Plesa sa zvijezdama“ ali i veze s natjecateljima iz „Supertalenta“ novim koracima iz Brazila. Svoje će nove vještine prikazati u video spotu koji se radi zaljetni glazbeni hit pod nazivom „DUDU-DAU“ u kojemu je pored Renea glavna zvijezda Josip Krnić, jedanaestogodišnji plesač koji već ima iskustva natjecanja u Supertalentu sa skupinom „D'N'F“ iz Splita. 

Osim njih, u spotu nastupaju mladi plesači koji kroz svoj tulum nastoje naučiti „tatu“ Renea novom plesu - Zumbi i uključiti ga u svoj party. Cilj ovoga spota je popularizacija plesa / pokreta ZUMBE kao zdravog lifestylea baziranog na igri i plesu uz južnoameričke ritmove. Režiser spota je Zoran Pezo koji se već proslavio s više desetaka duhovitih video brojeva kao i reklama, pa je i u ovom projektu pronašao priliku da svoj prepoznatljiv humor nadogradi surađujući s najpopularnijim hrvatskim komičarem – Reneom Bitorajcem. 

Pjesmu „DUDU-DAU“ su komponirali Branko Friedmann i Davor Devčić Daga koji je napravio i kompletnu produkciju u svom D-3 studiju. Na snimci još gostuje i zagrebački trubač Davor Križić.

Vrijedno je naglasiti kako spota uopće ne bi bilo da se nije uključilo Gorenje Hrvatska koje je prepoznalo priliku za pružanje podrške svim pozitivnim karakteristikama projekta koji djeci nudi tjelesnu rekreaciju, veselje i fokus prema zdravom korištenju svoga slobodnog vremena. 

ZUMBA je plesni program inspiriran latino glazbom s intenzivnim plesnim pokretima koji stvaraju dinamičan, uzbudljiv, veseo i povrh svega učinkovit fitness program. ZUMBA kombinira plesove iz različitih djelova svijeta poput Salse, Merenguea, Sambe, Cumbije, Reggaetona, trbušnog plesa, različitih afričkih i latinoameričkih ritmova u nove plesne koreografije koje mogu savladati svi, od 4 do 99 godina. 

KLIKNITE NA FOTKE SA SNIMANJA VIDEO SPOTA I ZAPLEŠITE I VI ZUMBU